Obavijesti

Sport

Komentari 3

Lokosi prekinuli crni niz i uzeli tri boda: Slavili protiv Belupa

Lokosi prekinuli crni niz i uzeli tri boda: Slavili protiv Belupa

Goričan, Kačavenda i Kulenović upisali su se u strijelce u pobjedi protiv Slaven Belupa koji je nakon pobjede protiv Dinama u prvom kolu nanizao sedam poraza i tri remija

VIDEO

U susretu 11. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Slaven Belupo sa 3-0 upisavši prvu pobjedu u zadnjih šest kola, dok je momčad iz Koprivnice bez pobjede već deset kola.

Pokretanje videa...

Rijeka obranila Kup 00:32

Golove za Lokomotivu zabili su Silvio Goričan (54), Lukas Kačavenda (70) i Sandro Kulenović (72).

Lokomotiva je u prvom poluvremenu bila nešto konkretnija, no nije bilo većih uzbuđenja niti na jednoj strani. Međutim, u nastavku smo gledali daleko zanimljiviju utakmicu.

Gosti su već u 48. minuti zatresli suparničku mrežu, no pogodak je poništen jer je Alen Grgić bio u zaleđu. Šest minuta kasnije Lokomotiva je povela. Bruno Goda se okliznuo na jednu dugačku loptu, Aliyu Ibrahim je to iskoristio, uzeo loptu te ubacio u kazneni prostor gdje je natrčao Silvio Goričan i zabio za 1-0.

U 11. kolu Prve HNL sastali se Lokomotiva i Slaven Belupo

Korak bliže pobjedi "lokosi" su stigli u 70. minuti nakon što je Lukas Kačavenda zabio za 2-0. Aliyu je glavom dao povratnu loptu, Damian van Bruggen je loše "očistio", lopta je došla do Cokaj koji je asistirao Kačavendi, a mladi "Vatreni "  zatresao mrežu.

Seriju nevjerojatnih grešaka gosti su nastavili samo minutu kasnije. Nakon što su primili pogodak, krenuli su s centra, Van Bruggen se okliznuo, Kačavenda je ukrao loptu, jurnuo prema golu, te nesebično dodao Kulovenoviću koji je zabio u praznu mrežu za 3-0 i kraj priče.

Lokomotiva je ovom pobjedom prekinula crni niz tijekom kojeg je u zadnjih pet kola osvojila samo jedan bod, dok je Slaven Belupo nakon senzacionalne pobjede protiv Dinama u prvom kolu na stadionu Maksimir (2-0) nanizao već deset kola bez pobjede, pri čemu sedam poraza i tri remija.

U subotu se još sastaju Istra 1961 i Rijeka, dok su u nedjelju na rasporedu dvije utakmice, snage će odmjeriti Dinamo i Hrvatski Dragovoljac, te u derbiju kola Osijek - Hajduk.

U petak je Gorica u prvom susretu 11. kola slavila na Šubićevcu protiv Šibenika sa 2-1.

Na ljestvici vode Rijeka i Osijek sa po 20 bodova, dok Dinamo i Hajduk imaju po 19 bodova.

Lokomotiva je šesta sa 14 bodova, dok je Slaveb Belupo na devetoj poziciji sa šest bodova, jednim više od Dragovoljca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja