Obavijesti

Sport

Komentari 24

Lokosi svladali Istru, isključeni Pamić se zakačio s Ivkovićem

Lokosi svladali Istru, isključeni Pamić se zakačio s Ivkovićem
5

Dvoboj je obilježilo isključenje trenera Istre Igora Pamića u 72. minuti, vrijeđao je suce smatravši da Burilo nije trebao dosuditi penal za Lokomotivu dvije minute prije

VIDEO

Opet je Lokomotiva nakon lošeg prvog dijela dobro zaigrala u nastavku i preokrenula rezultat, pobijedivši Istru 2-1 (0-1). Dvoboj je obilježilo isključenje trenera Istre Igora Pamića u 72. minuti, vrijeđao je suce smatravši da Burilo nije trebao dosuditi penal za Lokomotivu dvije minute ranije. 

Na izlasku s travnjaka, Pamić se žestoko posvadio i s trenerom Lokomotive Tomislavom Ivkovićem, jedan su se drugom unosili u lice.

Već u 6. minuti Istra je povela - Radonjić je pogurnuo krasnom loptom u 16-erac za Križmana, koji je potom prošao i golmana Šarliju, no čuvar mreže Lokosa ga je srušio i bio je to penal. Siguran je realizator s bijele točke bio Radonjić. 

Ovaj je gol šokirao Lokose, trebalo im je desetak minuta da dođu k sebi i počnu plesti mrežu oko suparnika. A Puljani su se mudro postavili na travnjaku, zgusnuvši sredinu i prilaze 16-ercu. 

U nastavku je trener domaćina Tomislav Ivković "obnovio" bokove uvevši Peku i Pjacu i Lokomotiva je jurnula po izjednačenje. To se zbilo već u 51. minuti, Bručić je ubacio s lijeve strane, Puljić je dodao loptu Budimiru, koji ju je s pet metara pospremio u mrežu! Gol je dao krila Lokosima, a u 72. minuti Graf je u 16-ercu startao na Budimira i sudac Burilo pokazao je na penal za Lokomotivu, a Trebotić je zabio za 2-1.

Pamić je prosvjedima unio nervozu u svoju momčad pa je dvije minute kasnije isključen i Križman i Lokomotiva je do kraja znala, s igračem više, zadržati prednost.

Ivković je nakon utakmice objasnio da se sukobio s Pamićem nakon što je trener Istre, ljutit zbog penala, rekao svojim igračima da puste da im "zabiju deset komada". Ivković mu je prigovorio da to nije sportski nakon čega je uslijedila svađa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom