Obavijesti

Sport

Komentari 21

Rebić + Kostić = golić! Ante je asistirao u pobjedi Eintrachta

Rebić + Kostić = golić! Ante je asistirao u pobjedi Eintrachta
1

Eintracht je pobijedio Stuttgart 3-0, a Ante Rebić je asistirao za drugi gol Filipu Kostiću u 64. minuti. Srpskog je igrača uposlio sjajnom okomitom loptom. Ante je igrao 85 minuta

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić bio je asistent za drugi pogodak u 3-0 (1-0) domaćoj pobjedi Eintrachta iz Frankfurta protiv Stuttgarta u susretu 27. kola njemačkog prvenstva.

Rebić je u 64. minuti sjajnom okomitom loptom gotovo sa same sredine terena uposlio srpskog igrača Filipa Kostića koji je potom provukavši loptu kroz noge gostujućem vrataru postigao svoj drugi gol. 

Kostić je bio strijelac i prvog gola na isteku prvog poluvremena, a konačnih 3-0 postavio je drugi srpski napadač Luka Jović u 84. minuti.

Rebić je igrao do 85. minute za Eintracht koji je ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto ljestvice sa 49 bodova, dva više od pete Borussije iz Moenchengladbacha, a tri manje od trećeg RB Leipziga. Borna Sosa nije konkurirao za nastup u momčadi Stuttgarta koja je ostala 16. sa 20 bodova, četiri više od 17. Nuernberga koji se nalazi u zoni ispadanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nedjelju je važnu pobjedu u borbi za ostanak ostvario Schalke 04 koji je kao gost svladao Hannover 96 sa 1-0 (1-0) golom Serdara (39). Schalke je sada 14. sa 26 bodova, dok je Hannover posljednji sa 14. Vodi Borussia iz Dortmunda sa 63 boda, dva više od drugog Bayerna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu