Lovely jubbly: Heber donosi fini profit, a zamjene već spremne | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lovely jubbly: Za Hebera stiže par mil. €, a zamjene spremne

Lovely jubbly: Za Hebera stiže par mil. €, a zamjene spremne
4

Heber je došao za 450.000 eura, a u NY City odlazi za 2.5-3 milijuna. Zamjene? Acosty, Bušnja, Vuk... Već zabijaju u Prvoj HNL. Kao i Ivan Lepinjica. Rijeka je druga, ima 'zimski' transfer, a napokon i svoju mladost

VIDEO

Rijeka ipak ima 'zimski' transfer za popunu budžeta u 2019. godini. Golgeter Heber već je u Engleskoj. Brazilac je u Manchesteru gdje će danas i sutra biti na pregledima kod liječnika Man. Cityja.

Ako sve prođe u redu Heber leti za New York pa potpisuje za američki 'sestrinski' klub, New York City. Iz Belupa je doveden za 450.000, a u City ide za 2.500.000-3.000.000 eura. Minimalno dva milijuna zarade. 'Lovely jubbly'.

Acosty, Murić, Bušnja...

Zamjene za Hebera? Na lijevoj strani napada igra bez problema igra dokazani Acosty, u međuvremenu napokon svoju šansu dobivaju i klinci iz Škole nogometa, a jedan od njih je Denis Bušnja (18).

U zimskom prijelaznom roku doveden je neupitni talent Robert Murić koji može na bilo koju poziciju u napadu, lijevi bok omiljena je pozicija ozlijeđenog 18-godišnjaka Mateja Vuka.

Predsjednik Damir Mišković još je krajem prošle godine podvukao: "Valjda smo u više od 5 godina dokazali da radimo dobro. Ako ode Heber imamo zamjene, imamo igrače u koje vjerujemo, klince koji vrijedno rade. Na takvom je optimizmu i napornom radu stvorena ova Rijeka'!

Uostalom, Heber uopće nije igrao u drugom dijelu sezone, a Rijeka je sa prosječno 8-9 izostanaka i jednim-dva tinejdžera u početnom sastavu -1 iza Osijeka pretvorila u +4 nad Osijekom! A i u polufinalu Kupa je (s Interom). Slika današnje Rijeke vidi se u ovom slavlju Rijekinih klinaca:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner