Obavijesti

Sport

Komentari 200

Lovren pobijedio Antu Čačića, ostaje i treneru ruši autoritet

Lovren pobijedio Antu  Čačića, ostaje i treneru ruši autoritet
1

PROĆI ĆE NEKAŽNJENO Davor Šuker i Zdravko Mamić ne žele nastavak skandala dva mjeseca prije Eura. Očito je da sve ipak vodi prema velikoj pomirbi

VIDEO

Razgovarali smo dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju, bila je to štura izjava Ante Čačića koju je prenio HNS nakon izbornikova sastanka s Dejanom Lovrenom u Liverpoolu.

Ante Čačić jučer je vjerojatno bio najtraženiji Hrvat na planetu, ali njegova odgovora na pozive nije bilo. Ipak, očito je da sve vodi prema velikoj pomirbi.

Navodno se Dejan Lovren nije ispričao izborniku, nije ublažio svoje izjave i stavove, ali izbornik bi na kraju ipak mogao prijeći preko svega.

“Ili ću biti u prvih 11 ili ne idem na Euro.” Takav je ultimatum Lovren preko novina postavio Anti Čačiću. Čini se da će ovaj ispad i bezobrazluk braniča Liverpoola proći nekažnjeno te da Lovren neće biti izbačen iz reprezentacije.

Vrlo vjerojatno su na kraju ključnu ulogu ipak odigrali čelni ljudi HNS-a, Davor Šuker i Zdravko Mamić. Razmišljajući da Hrvatskoj ne treba nastavak skandala dva mjeseca prije početka Eura i da se ipak radi o braniču koji igra u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Dejan Lovren na kraju vjerojatno izlazi kao pobjednik iz ove priče. Čačića je doveo pred zid. Kao da mu je želio poručiti: “Riješi me se ako možeš”. Nije da Ante nije htio, ali Lovren je imao i svoje adute.

Ako Čačić sad ne izbaci Lovrena, njegov će autoritet u reprezentaciji biti jako upitan. Sigurno je da ima još nezadovoljnih među “kockastima“. Što ako i oni počnu istupati kao Lovren?! Čačiću sigurno nije lako. Ovo mu je težak udarac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika