Obavijesti

Sport

Komentari 54

Lovren poput napadača! Zabio bombu u pobjedi Liverpoola...

Lovren poput napadača! Zabio bombu u pobjedi Liverpoola...
1

Ubacio je Milner u kazneni prostor Newcastlea nakon jednog kornera, loptu su odbili stoperi "svraka", a onda na scenu stupa Dejan Lovren i pokazuje kakav top ima u nogama...

VIDEO

Počeli su blagdani, ali odmora u Premier ligi nema. Dan nakon Božića došao je red na već tradicionalni Boxing Day, a posebno sretan je za Dejana Lovrena koji je bombetinom doveo Liverpool u vodstvo u 11. minuti. Redsi su na kraju priuštili navijačima sjajan božićni poklon isprativši goste iz Newcastlea sa čak četiri gola u mreži.

Ubacio je Milner u kazneni prostor Newcastlea nakon jednog kornera, loptu su odbili stoperi "svraka", a onda na scenu stupa Dejan Lovren. Lopta je došla do njega, a on je u maniri prvoklasnog napadača opalio po njoj "punjakom" kao iz projektila iz sveg snage i pospremio ju je u mrežu. 

<<<<GOL POGLEDAJTE OVDJE>>>>

Pljeskali su navijači Redsa, ali pravo je pitanje jel' itko od njih uopće vidio loptu. Prava bombetina, za vodstvo lidera Premier lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Liverpool v Newcastle United
Premier League - Liverpool v Newcastle United Premier League - Liverpool v Newcastle United

Mreže su mirovale do početka poluvremena, a onda domaćini dodavaju gas više. Zabio je Mohamed Salah na početku drugog dijela iz penala kojeg je i sam izborio, a gostima je bilo jasno da na Anfieldu nemaju nikakve šanse nakon što je Shaqiri zabio za 3-0. Za potpuni potop pobrinuo se Fabinho u 85. minuti, što je bio i konačni rezultat.

City opet izgubio

Čini se da su ekipe na Otoku pronašle način kako pobijediti Manchester City i Pepa Guardiolu. Nakon poraza od Crystal Palacea (2-3), City je izgubio i od Leicestera 2-1, koji je prvo nanjušio krv, pa ih i dokrajčio. Ta je vijest sigurno najbolje došla navijačima Liverpoola jer su Redsi tako "građanima" pobjegli na plus sedam.

City je žestoko krenuo u utakmicu s ciljem da što prije zaborave na ljuti poraz od prije nekoliko dana. Brzo ih je dočekala nagrada, već u 14. minuti Bernardo Silva zabio je za 1-0, no nisu se dugo veselili. Albrighton je samo pet minuta kasnije opet zabrinuo Pepa Guardiolu.

Imali su aktualni prvaci posjed lopte, ali njihovi napadi su bili sasvim beznačajni. Leicester se povukao, tražili su neko iznenađenje, i dobili su ga. Imali su korner, lopta se odbila do Ricarda Pereire koji je prvo s lažnjakom poslao Fernandinha po burek i jogurt, a onda opalio po lopti i pogodio neobranjivo u gornji desni kut. Ederson je bio nemoćan, a pitanje je jel mreža uopće ostala čitava.

Liverpool je tako pobjegao Cityju na sedam bodova, a još jedna loša vijest je za njih to što ih je Tottenham pretekao. Spursi su razbili kod kuće nesretni Bournemouth sa 5-0. Golove su zabili Eriksen, Lucas Moura, Kane i dva puta Son Heung Min. 

Liverpool nakon Boxing Daya i 19 kola ima 51 bod, Tottenham je drugi sa šest bodova manje, dok je City na 44 boda.

Šok terapija u Manchester Unitedu čini se da je dala rezultata. Mourinho je već prošlost na Old Traffordu, a Solskjaer je uspio podignuti ekipu. United je pobijedio kod kuće zadnji Huddersfield 3-1, a strijelci su bili dvaveznjaka. Gol za vodstvo je djelo Nemanje Matića, a ostale golove prepustio je Pogbi. Utješni gol za goste zabio je Jorgensen.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu