Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Lovrić teško može dobiti mjesto u Hrvatskoj. Moguća je i BiH...'

'Lovrić teško može dobiti mjesto u Hrvatskoj. Moguća je i BiH...'

Izbornik "vatrenih" Zlatko Dalić uputio je prije nekoliko mjeseci pretpoziv Kristijanu Lovriću, a čini se kako bi ga u susjednoj BiH objeručke prihvatili. Nenad Črnko kaže kako zaslužuje poziv Hrvatske, ali...

VIDEO

Kristijan Lovrić (25) u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Ta se tema proteklih dana zakotrljala medijima u Hrvatskoj i susjedstvu.

Novi izbornik "zmajeva", Bugarin Ivajlo Petev, bio je na utakmici Gorice i Lokomotivi prošli vikend i najbolji strijelac prvenstva s Osijekovim Ramónom Miérezom bio je jedan od igrača koje je gledao.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometni par

Pokretanje videa...

00:42

Predsjednik Gorice Nenad Črnko u razgovoru za portal Hercegovina.info nije odbio takvu mogućnost.

- Ne mogu reći koilki je postotak da se to dogodi. Moguće je ako on ima opcije za dobivanje državljanstva i ako tako odluči. Ne znam u kojem smjeru razmišlja i kako će sve završiti - rekao je i nastavio:

- Znam da je igrač i za reprezentaciju Hrvatske, ali u ovom trenutku teško može dobiti mjesto na svojoj poziciji. Sigurno može u budućnosti, ali koliko tu ima strpljenja... Sad je fokusiran isključivo na Goricu i sigurno će dati sve od sebe da Gorica uše u Europu, a ovaj dio s reprezentacijom ne želi komentirati. Sigurno su sve opcije otvorene.

Lovrić ima pravo na bosanskohercegovačko državljanstvo jer mu je otac rođen u toj zemlji. Što se hrvatske reprezentacije tiče, ostao je samo na pretpozivu za okupljanje prošlog listopada.

Igre u Gorici, gdje se prometnuo u jednoga od najboljih igrača HNL-a koji vuče Goricu prema vrhu. Zasad je društvo iz Turopolja treće sa samo pet bodova zaostatka za vodećim Osijekom i Dinamom, devet ispred Rijeke i čak 17 ispred Hajduka. Prvi plasman u Europu sasvim je blizu.

- Prezadovoljni smo s obzirom na plasman i situaciju koja nam se događa. Kvalitetno smo ušli u proljeće, odigrali nekoliko kvalitetnih utakmica u nizu i čvrsto držimo treće mjesto. Imamo značajnu bodovnu prednost ispred Rijeke i Hajduka. Naš je konačni cilj izboriti Europu, a mislim da to možemo. Moramo uzeti sve bodove doma i bit ćemo sigurni - zaključio je Črnko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića