Obavijesti

Sport

Komentari 1

Löw dobio nasljednika: Flick će preuzeti Njemačku nakon EP-a!

Löw dobio nasljednika: Flick će preuzeti Njemačku nakon EP-a!

Brzo smo se dogovorili i bilo nam je bitno da sve zaključimo prije početka Eura. Imamo zajednički cilj - vratiti se na vrh, kazao je o bivšem treneru Bayerna Oliver Bierhoff, direktor njemačke reprezentacije

VIDEO

Hansi Flick (56) je prošle sezone bio nezaustavljiv s Bayernom. Momčad je naslijedio 2019. godine u ne baš dobrom stanju nakon odlaska Nike Kovača, no nekoliko mjeseci kasnije napravio je pravo čudo osvojivši baš sve što se može osvojiti prošle sezone.

Ipak, ove sezone izostao je uspjeh u ostalim natjecanjima, Bundesligu su, već tradicionalno, osvojili, i Bavarci su s njim izgledali nevjerojatno dominantno.

No nekoliko kola prije kraja šokirao je sve kada je najavio da odlazi na kraju sezone. Bio je to očito epilog njegovog višemjesečnog sukoba sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem, no nije dugo Flick bio bez posla.

Soccer 1st Bundesliga / FC Bayern Munich - FC Augsburg / championship celebration.

Još tada spominjalo se kako je izborničko mjesto u njemačkoj reprezentaciji također jedan od razloga njegovog odlaska, a danas su ga Nijemci i službeno imenovali nasljednikom Joachima Löwa koji odlazi nakon Eura.

- Hansi će biti uključen i u mnoge projekte koji se tiču svih omladinskih kategorija, rada s trenerima, naše nogometne akademije... Brzo smo se dogovorili i bilo nam je bitno da sve zaključimo prije početka Eura. Imamo zajednički cilj - vratiti se na vrh - kazao je Oliver Bierhoff, direktor njemačke reprezentacije.

FLICK NEW FEDERAL TRAINER !.

Očito je došlo do zasićenja između Flicka i Bayerna, no vjerujemo da su svi sretni i zadovoljni ostali nakon ovoga. Bavarce je preuzeo Julian Nagelsmann, jedan od najboljih trenera današnjice, a Hansi je dobio posao u reprezentaciji, što mu je bio cilj.

Flick će u Njemačkoj imati težak zadatak i ogromnu odgovornost koju mu ostavlja Löw, koji je bio na klupi bio od 2006. Osvojio je SP 2014. i bio je europski doprvak 2008. godine, a vidjet ćemo hoće li novi izbornik opravdati očekivanja i zadovoljiti apetite čelnika Saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica