Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Ludi' Booker zabio 59, njegov Phoenix opet izgubio 33 razlike

'Ludi' Booker zabio 59, njegov Phoenix opet izgubio 33 razlike
5

Devin Booker je u Salt Lake Cityju 'poludio' i zabio 59 poena! Crnogorac Vučević i Brazilac Caboclo vodili su svoje momčadi do trijumfa, ali sve što se u ponedjeljak dogodilo ostat će u sjeni teške ozljede Nurkića

VIDEO

Nažalost, glavna priča NBA noći je teška ozljeda, lom noge BiH centra Jusufa Nurkića u Portlandu u kojem je odigrana jedna od četiri sinoćnje utakmice (i jedina koja je otišla u produžetak).

Kad je i 59 premalo, Bender zabio četiri koša

NBA: Phoenix Suns at Utah Jazz

Devin Booker je prije tri godine i tri dana Boston zatrpao sa 70 poena, jučer je Jazzerima zabio 59, ali njegovi Sunsi svejedno su izgubili 33 razlike! Utah je za razliku od Phoenixa - momčad. I sve počiva na obrani u kojoj nema atrakcije ni Top 10 materijala, ali se na njoj temelji play-off. U koji Utah sigurno ide, a Phoenix je i sa Bookerom - pretposljednja momčad lige. Kod pobjednika svi iz početne petorke bili su dvoznamenkasti, a čovjek broj jedan ovaj je put bio francuski div Rudy Gobert (27p, 10s). Za Sunse, Dragan Bender: 23 minute u igri, 4 poena i 3 skoka.

Sjajni D'Angelo Russel

D'Angelo Russel imao je sjajnu individualnu večer u Portlandu sa 39 poena, 8 asistencija i 9 skokova, Netsi su izborili produžetak no ni Russel nije bio dovoljan da ih odvede do pobjede preko Lillarda (31-6-12) i Nurkića (32-16-5) čija je ozljeda zasjenila sve što se sinoć dogodilo i u Portlandu i u cijeloj NBA. Blazersi su ovom pobjedom i teoretski osigurali play-off za koji se sa dobrim izgledima bori i D'Angelov Brooklyn.

Vučević vuče u play-off

NBA: Philadelphia 76ers at Orlando Magic

Nikola Vučević 'odbija' odustati od nakane da Orlando Magic odvuče u play-off. Orlando puše za vrat Miamiju i Brooklynu, a sinoć su sa 21 razlike razbili Sixerse. Vučević je zabio 28 poena, dodao 11 skokova i 4 asistencije pa uz finu podršku Fourniera i Cartera-Williamsa bio bolji od Philadelphijinih zvijezda Embiida, Butlera i Harrisa (Simmons nije igrao zbog ozljede).

Brazilac srušio Oklahomu

NBA: Oklahoma City Thunder at Memphis Grizzlies

Bruno Caboclo. Ako vam je to ime poznati onda ste malo jači 'die hard' NBA fan. Dečka su prije pet godina draftirali Raptorsi, prije dva mjeseca ga je uzeo Memphis, a sinoć je sa 21 poenom i 11 skokova bio prvo ime Grizzliesa u pobjedi nad Oklahomom.

Inače, uskoro u prodaju ide iznimno zanimljiva knjiga o košarci, Sprawlball, 'Vizualna tura kroz novu NBA eru' u kojoj se statistikom i ilustracijama pokazuje da je trica postala NBA kraljica i sve promjene lige u odnosu na razdoblje u kojem su karijere počinjali npr. LeBron i Iverson.

Rezultati

Orlando-Philadelphia 119:98
Memphis-Oklahoma City 115:103
Utah-Phoenix 125:92
Portland-Brooklyn 148:144 (produžetak)

Zapadna konferencija

Istočna konferencija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1
Boks Fury - Usik: Kad je meč za apsolutnog prvaka, gdje gledati uživo i koliko košta prijenos?
'RING OF FIRE'

Boks Fury - Usik: Kad je meč za apsolutnog prvaka, gdje gledati uživo i koliko košta prijenos?

Ukrajinski boksač u vlasništvu ima WBA, WBO I IBF titulu, dok je kod 'Gypsy Kinga' titula WBC-a. A tko pobijedi, izaći će iz ringa sa sva četiri pojasa. Dobit ćemo apsolutnog vladara teške kategorije