Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ludilo u Milanu: Inter dvaput gubio pa stigao do preokreta!

Ludilo u Milanu: Inter dvaput gubio pa stigao do preokreta!

Marcelo Brozović igrao je do 74. minute, a Ivan Perišić ostao je u igri četiri minute duže. Bio je ovo povratnički debi za Perišića, a prvi put od dolaska na travnjaku su se našli i Hakimi te Arturo Vidal

VIDEO

Luda i nevjerojatna utakmica na Giuseppe Meazzi! Inter je u prvom susretu sezone dva puta gubio pa na koncu stigao do velikog preokreta i slavlja 4-3 protiv Fiorentine u derbiju subotnjeg programa 2. kola Serie A!

Marcelo Brozović igrao je do 74. minute, a Ivan Perišić ostao je u igri četiri minute duže. Bio je ovo povratnički debi za Perišića, a prvi put od dolaska na travnjaku su se našli i Hakimi te Arturo Vidal.

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Da će biti plodna večer dalo se nagovijestiti već u trećoj minuti kada je Fiorentina stigla do ranog vodstva preko Kouamea. Asistent je bio Bonaventura, koji je ove sezone stigao kao pojačanje iz Milana.

Inter je uspio izjednačiti tik prije odlaska na odmor, Lautaro Martinez pogodio je za 1-1 u 45+2'.

Momčad Antonija Contea stigla je do potpunog preokreta nakon što je Ceccherini postigao autogol u 55. minuti, a ostala u šoku kada je prvo Castrovilli izjednačio u 57., a onda sjajni Chiesa u 63. pogodio za 3-2. Asistent za oba gola bio je prekaljeni Ribery, kojem je Serie A došla kao dobar dan. Kada je zdrav, legendarni Francuz je nezaustavljiv.

Od tog trenutka pa do 78. minute Conte je napravio svih pet zamjena i tresao se sve do 87. minute kada je stigao novi gol za izjednačenje 3-3, a koji je postigao Lukaku.

Spasitelj 'nerazzurra' i čovjek zbog kojeg će se oriti pjesma u svlačionici bio je D'Ambrosio. Igrač kojeg su navijači Intera nekad nevoljko gledali na terenu izrastao je u jednu od najbitnijih figura crno-plavog dijela Milana. Desni bek pogodio je za konačnih 4-3 u 89. minuti i donio Interu prvu pobjedu u sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union