Obavijesti

Sport

Komentari 52

Ludilo u Osijeku! Vatreni doček igračima uoči velike utakmice

Ludilo u Osijeku! Vatreni doček igračima uoči velike utakmice

HNS je zbog epidemiološke situacije donio odluku da se preostale utakmice igraju bez gledatelja, no to nije zasmetalo Kohorti koja je u velikom broju došla na posljednji trening Osijeka uoči Lokomotive...

VIDEO

Sjećate se 3. kolovoza 2017.? Slavonija je živjela za nogomet, a na prepunom Gradskom vrtu tada je pao moćni PSV. Prošli su Osječani od tada kroz nekoliko faza, ali sada sve opet miriše na taj kolovoz 2017. Od West Hama i AEK-a, PSV-a i Austrije Beč pa do Lokomotive. Nije Europa, ali je borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Osijek opet živi punim plućima za nogomet i u subotu igra za povijest.

HNS je zbog epidemiološke situacije donio odluku da se preostale utakmice igraju bez gledatelja, no to nije zasmetalo Kohorti koja je u velikom broju došla na posljednji trening svojih ljubimaca i pozdravila ih bakljadom. Iznenađeni igrači, stotine grla u istom ritmu i crveno slavonsko nebo obilježilo je na prvu jedan samo običan petak u Osijeku.

Bilo je tu uzvika protiv HNS-a, ali i jasna poruka:

- Posljednji atom snage za Ligu prvaka dajte!

Najavljivali su pun stadion, žestoko navijanje od prve minute, ali Izvršni odbor HNS-a donio je odluku da se 'preostale utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, 1. Hrvatske nogometne lige za žene i finale Hrvatskog kupa odigraju bez prisustva gledatelja'. Razlog je uzlazna pogoršana situacija oko korona virusa, a cilj - očigledan: ' minimizirati rizik mogućeg širenja korona virusa na nogometnim utakmicama, a da se pritom navedena natjecanja uspješno privedu svome kraju'.

Razočaralo je to i naljutilo Slavonce koji su od Stožera za civilnu zaštitu Osječko-baranjske županije tražili posebno dopuštenje za dolazak gledatelja na stadion. Dobili su zeleno svjetlo, ali HNS-ova je posljednja i mogli su samo razočarano kimnuti glavom. 

Bijelo-plavi će igrati na praznom Gradskom vrtu, ali neće biti uskraćeni za podršku. To su im i dokazali navijači na današnjem treningu, a uz to će sutra diljem grada bit organizirano zajedničko gledanje utakmice.

Slavonija i Osijek opet živi za bijelo-plave, a u subotu od 21 sat će sve stati. Osijek igra za drugo mjesto i Ligu prvaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao