Obavijesti

Sport

Komentari 129

Probudili diva: 8 golova, četiri Suarezova, jedan je i Raketin!

Probudili diva: 8 golova, četiri Suarezova, jedan je i Raketin!
8

Barcelona je odbila Deportivo 8-0 na Riazoru! Briljirao je Suarez s četiri gola i tri asistencije, jedna od njih bila je i za Rakitića. Atletico je slavio kod Bilbaa i izjednačio se s Barcom

VIDEO

Barcelona je pregazila Deportivo na Riazoru 8-0 uz četiri gola Suareza. Ivan Rakitić zabio je i asistirao u prvoj pobjedi Barcelone u Primeri nakon više od mjesec dana. Atletico Madrid vratio se s teškog gostovanja kod Bilbaa s punim plijenom i izjednačio se s Kataloncima na vrhu Primere! Fernando Torres zabio je za 1-0 pobjedu Atletica.

Barcelona je stigla u La Corunu u teškoj igračkoj i rezultatskoj krizi s tri uzastopna poraza u Primeri, čeriri u nizu Katalonci nisu imali 17 godina.

Luis Suarez posljednji put nije zabio tri utakmice u nizu u Primeri prije sedam mjeseci. Upravo je Suarez briljirao na Riazoru, zabio je dva komada u 25 minuta, više nego Barcelona u posljednje tri utakmice, a utakmicu je završio s četiri gola i tri asistencije, jednu od te tri za našeg Ivana Rakitića.

Barcina prednost se otopila nakon posljednjih kikseva i madridski klubovi stigli su opasno blizu. No Barcelona je pobjedom protiv Deportiva ostala favorit za osvajanje Primere. I dalje je sve u rukama Katalonaca koji u posljednja četiri kola igraju protiv Sportinga i Espanyola kod kuće i Betisa i Granade u gostima.

Raketa pronašao Suareza

Suarez je rano zabio za vodstvo Barcelone. Rakitić je izveo korner s lijeve strane u 11. minuti, a Suarez je iz blizine zakucao za 1-0.  Domaći su tražili prekršaj u napadu, ali sudac je samo odmahnuo rukom. No vidjelo se kako je Suarez odgurnuo braniča.

Bez obzira na to, nije se proslavio ni domaći golman Manu koji je ostao na crti. Sve to s klupe Deportiva gledao je Stipe Pletikosa. Deportivo je mogao šokirati Barcelonu u 19. minuti, ali Bartra je uklizavanjem spasio gol.

Bravo je bio na travi, a domaći su imali dvije šanse, no nisu pogodili prazan gol. 

U 24. minuti vidjeli smo nešto od one "stare" Barcelone. Iniesta - Messi - Suarez i gol. Sjajna akcija Katalonaca, domaća obrana ispala je nakon Messijevog završnog dodavanja, a Urugvajac neumoljivo trpa za 2-0.

Suarez pronašao Raketu

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi za goste. Suarez je majstorskom loptom s lijeve strane pronašao Rakitića koji stiže iz drugog plana i zabija za 3-0. 

Prvi put ove sezone Ivan je u jednoj utakmici asistirao i zabio.

Deportivo se raspao, a Suarez ga je dotukao u 53. minuti nakon sjajne asistencije Messija. Nije tu stao Urugvajac. Zabio je u 64. minuti za 5-0 nakon Neymarove lopte s lijeve strane i Deportivo je nakon nešto više od sat vremena primio "petardu".

Vratio se i Messi. Nakon dvije asistencije, Argentinac je zabio za 6-0 u 73. minuti utakmice. Nije tu bio kraj mukama navijača Deportiva. Prvo je Bartra zabio sjajan gol za 7-0, da bi Neymar postavio konačnih 8-0.

Na Suarezovu treću asistenciju...

Primera, 34. kolo:

Deportivo - Barcelona 0-8 (Suarez 11, 24, 53, 64, Rakitić 47, Messi 73, Bartra 79, Neymar 81)

Athletic - Atletico 0-1 (Torrres 38)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom