Sport

Komentari 36

Luka Modrić dobio je dvojnika: Španjolski komičar oduševio

Luka Modrić dobio je dvojnika: Španjolski komičar oduševio

Poduža kosa, hod, govor, Realov dres, svi su bili uvjereni da je to doista originalni Modrić. Komičar Garcia si je dao truda pa je do najsitnijeg detalja skinuo hrvatskog kapetana

Maestro, čarobnjak, doktor nogometa, legenda. Španjolski mediji puni su hvalospjeva na račun Luke Modrića, a navijači Real Madrida u potpunosti su zaluđeni hrvatskim nogometašem.

Hrvatski maestro odigrao je utakmicu za pamćenje u pobjedi Real Madrida nad Atleticom (2-0; Benzema i Asensio). Razigravao je svoju momčad, diktirao tempo igre, kada je to bilo potrebno stavio bi loptu u svoje noge koje su sigurnije od sefa i smirio igru. Vukao je tranziciju, 'kidao' suparničke napade. Jednostavno, Luka je letio terenom protiv desetak godina mlađih protivnika. I ne zaboravimo, na leđima mu je 36 godina, a igra poput mladića.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

To je fasciniralo Španjolce koji ga obožavaju, toliko da smo dobili Lukinog dvojnika. Svi žele barem na jedan dan biti Luka Modrić, a to je uspjelo španjolskom komičaru Raulu Perezu koji je u emisiju El dia despues ušetao kao klon hrvatskog kapetana. 

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Poduža kosa, izgled, hod, govor, Realov dres, svi su bili uvjereni da je to doista originalni Modrić. Garcia si je dao truda pa je do najsitnijeg detalja skinuo hrvatskog kapetana. Toliko da su voditelji na trenutak pomislili da zaista pričaju sa zvijezdom Real Madrida. Od mimike, ekspresije lica i držanja, zaista klon za čistu peticu. 

Video možete pogledati OVDJE.  

Luka i s 36 godina odiše nevjerojatnom energijom i snagom. Leti terenom, lagan je poput perceta, a Španjolcima nije jasno kako može s toliko godina biti u briljantnoj fizičkoj spremi. 

- Umaram li se? Ma ne, haha. ako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme, a tijekom godine sam puno radio s fizioterapeutima - kazao je Lukita. 

Najčitaniji članci