Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Luka želi biti zvijezda Intera i prije ili kasnije igrat će u Italiji'

'Luka želi biti zvijezda Intera i prije ili kasnije igrat će u Italiji'
1

Iz kojeg god razloga to bilo, Luka želi biti zvijezda u Interu i Seriji A. Kao i puno Hrvata njegovih godina, odrastao je gledajući utakmice talijanskih klubova, rekao je poznati menadžer Marko Naletilić

VIDEO

Sve se nekako smirilo, Luka Modrić objavio je fotografiju u Realovom dresu iznad koje je pisalo: 'Natrag na posao'. Španjolci su objavili da će u Realu dobiti podebljani ugovor i da će po plaći biti u rangu s kapetanom Ramosom, a talijanske naslovnice objavile su kako je Inter odustao od posla te da Luka ostaje u Madridu. 

No transfer sapunicu obnovio je poznati nogometni menadžer Marko Naletilić, koji je dao intervju za tiskano izdanje Tuttosporta, a koji su u nekoliko sati prenijeli gotovo svi relevantni sportski portali. I tako se opet zakotrljala priča o Luki u Interu.

- Iz kojeg god razloga to bilo, Luka želi biti zvijezda u Interu i Seriji A. Kao i puno Hrvata njegovih godina, odrastao je gledajući utakmice talijanskih klubova - rekao je Marko Naletilić, koji smatra da bi jedan od tih razloga mogao biti Cristiano Ronaldo.

- Činjenica da je Inter pokušao dovesti Luku Modrića i da je Luka razmišljao o transferu govori koliko je Cristiano Ronaldo već utjecao na talijanski nogomet. Vidjet ćemo. Mislim da će, prije ili kasnije, Luka igrati u Italiji - dodao je Naletilić.

San još traje

Sad je i Gazzetta dello Sport, ugledni talijanski sportski dnevnik, promijenila priču.

- Inter još nije izgubio nadu. Luka je htio doći i dok ne potpiše novi ugovor s Realom, san još traje. Real ga ne želi prodati, ali Luka želi otići - piše Gazzetta.

Trener Intera Luciano Spalletti već ima trojicu Hrvata u momčadi, Perišića, Brozovića i Vrsaljka, ali sumnja da će stići i četvrti.

- Mislim da ga Real neće pustiti, pa on je mozak madridske momčadi. No činjenica da je takav igrač, viceprvak svijeta s četiri Lige prvaka, htio doći u Inter, čini me sretnim. Ako dođe kod nas, bilo bi to nekakvo čudo, ali ne znam kako bi Real nadomjestio izostanak takvog igrača - rekao je Spalletti.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog