Obavijesti

Sport

Komentari 23

Rusi rutinski pobijedili, ali ono najvažnije za Hrvate tek slijedi

Rusi rutinski pobijedili, ali ono najvažnije za Hrvate tek slijedi

Brazilski Rusi pokazali su u ranoj fazi utakmice zašto su favoriti i poveli već u ranoj fazi utakmice nakon crvenog kartona Vedrana Matoševića, a prednost su povećali iz prve prave prilike

Nakon pobjede protiv Poljske na startu Europskog prvenstva u futsalu u Nizozemskoj, reprezentativci Hrvatske u drugom su kolu izgubili. Rusija je bila bolja s 4-0. Utakmica je počela vrlo loše za Hrvatsku jer je Vedran Matošević iznimno žestoko startao na Robinhu zbog čega je zaradio crveni karton. Igrača više Rusija je vrlo brzo naplatila te je Antoškin u trećoj minuti zabio za 1-0.

'Bananin' gol zaludio je Europu: Zbog fakulteta sam se vratio iz Italije, igrao sam i s Petkovićem
'Bananin' gol zaludio je Europu: Zbog fakulteta sam se vratio iz Italije, igrao sam i s Petkovićem

Hrvatskoj je trebalo vremena da se trgne i uspostavi ravnotežu, ali u međuvremenu se i druga lopta zakoprcala u mreži iza Žarka Luketina. Strijelac je u 12. minuti bio Paulinho. Imala je Hrvatska dovoljno prilika u prvom dijelu. Dva puta je opasno zaprijetio Marinović, po jednom Jelovčić i Jurlina, no na samom kraju prvih 20 minuta uslijedio je novi ruski gol, a autor je bio Čiškala.

U nastavku se igralo prilično ravnopravno, a postignut je tek jedan pogodak. Još je jednom zabila Rusija, točnije Antoškin, svoj drugi gol na utakmici. Rusija je time osigurala i prvo mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale. U nastavku dana ogled ovog kola skupine C odigrat će Poljska i Slovačka.

U posljednjem trećem kolu skupine C u subotu igraju Hrvatska i Slovačke te Rusija i Poljska, a tada će se i znati tko uz Rusiju prolazi u četvrtfinale. Utakmice su na rasporedu od 14:30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
EUROPSKO PRVENTVO, 2. KOLO 17:30 , AMSTERDAM, NIZOZEMSKA
Hrvatska
0 : 4
Rusija
3', 26' Antoškin, 12' Paulinho, 19' Čiskala
Sortiranje događaja
KRAJ

Završila je utakmica u Amsterdamu, a Marinko Mavrović vidio je neke rupe u momčadi koju treba pripremiti za najbitniju utakmicu u skupini - onu protiv Slovačke.

38'

Žuti je karton dobio Žarko Luketin, a imali su se pravo buniti naši futsal reprezentativci jer su skoro dobili i peti gol nakon greške sudaca.

36'

Pet je minuta do kraja, Mavrović je pozvao time out i objasnio akciju igračima. Treba samo izdržati do kraja bez većih posljedica, ipak je nama mnogo važnija utakmica ona protiv Slovačke koja slijedi.

31'

Prreviše prilika i nema, Mavrović i izbornik Rusije rotiraju. A evo prve prilike, mogao je zabiti Novak, ali lopta na kraju završava u korneru.

26' GOL RUSIJA 4-0

I opet ista priča. Rusi se malo povuku, a onda zabljesnu. Napravio je to Antoškin i zabio za velikih 4-0.

Komentari 23