Obavijesti

Sport

Komentari 27

Luksuz na najjače: Ždrijeb će biti u kompleksu vrijednom više od 700 mil. $! Evo tko će voditi

Luksuz na najjače: Ždrijeb će biti u kompleksu vrijednom više od 700 mil. $! Evo tko će voditi

Kroz ždrijeb za SP vodit će nas troje voditelja, a njima će asistirati brojne nogometne legende kao što su Lothar Matthaus, Cafu, Ali Daei, Jay-Jay Okocha...

VIDEO

U petak u 18 sati oči cijelog svijeta bit će uprte u Dohu kada je na rasporedu ždrijeb za Svjetsko prvenstvo. Među kuglicama sutra će plesati 29 reprezentacija, a još tri mjesta ostala su prazna.

Pokretanje videa...

SP u Kataru VIDEO

Simulacije se nižu, statističari su u petoj brzini sa svojim statistikama, a svatko ima neke svoje želje. Koja skupina bi bila prolazna, koja najteža, tko bi bio najbolji izbor. Izbornik Zlatko Dalić želi izbjeći Francusku te se nada reprezentacijama iz Afrike i Azije, Lovro Majer pak priželjkuje što slabije protivnike, a Sosa Brazilce...

Sutra ćemo dakle doznati protiv koga će Hrvatska igrati u svome šestom nastupu na Mundijalu. Uštimavaju se posljednji detalji, a sada smo saznali tko će nas voditi kroz ždrijeb.

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija

Dirigentska palica pripala je Samanthi Johnson, britanskoj voditeljici specijaliziranoj za sport, a društvu će joj praviti bivši engleski nogometaš Jermaine Jenas te američka nogometašica i dvostruka osvajačica SP-a, Amerikanka Carli Lloyd.

Samantha Johnson je porijeklom s Jamajke, a već godinama je u sportu. Od malih nogu zaljubljena je u nogomet.

Radi na Sky Sportsu, BeIN Sportsu i za Chelsea TV, bila je na mnogim svjetskim stadiona te intervjuirala brojne legende iz svijeta sporta, kao i hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Sada je dobila priliku predstaviti se na najvećoj svjetskoj pozornici.

Prisutnima neće nimalo nedostajati glamura i luksuza jer će ždrijeb biti u spektakularnom 'Doha exhibition and Convention Center Toweru'. Ovaj kompleks prostire se na više od 40 tisuća kvadratnih metara, a Katarani su u njega uložili više od 740 milijuna dolara! Ništa neočekivano od ove bogate zemlje koja se želi pokazati u najboljem mogućem svjetlu na takvoj velebnoj manifestaciji kao što je Svjetsko prvenstvo. 

Ima pet najsuvremenijih izložbenih dvorana, modularni zidni sustav, high-tech sobe za sastanke i konferencije, izvrstan VIP hosting apartman i ogromnu podzemnu garažu gdje poznate face mogu parkirati svoja skupocjena vozila. I nije to sve. Pored luksuznih dvorana niknuo je Neboder od 105 katova i to mjesto glavno je industrijsko središte Katara. Nalaze se brojne tvrtke, ugovaraju basnoslovni poslovi. Ovaj ogromni kompleks otvorili su 2019. godine i ugostio je svjetske izložbe, sajmove, spektakularne događaje. Među njima će sada biti i ždrijeb kao glamurozna uvertira pred SP. 

A kakvo društvo će tek izvlačiti kuglice... Na pozornici ćemo gledati legendarnog njemačkog nogometaša Lothara Matthäusa koji je čak triput predvodio svoju reprezentaciju kao kapetan na SP-u, a 1990. godine i podignuo 'zlatnu božicu'. Matthäus je jedan od trojice nogometaša koji je zaigrao na pet Mundijala, a u Kataru će im se pridružiti Leo Messi te Cristiano Ronaldo. 

72nd FIFA Congress

Tu će biti i Cafu, po mnogima jedan od najboljih desnih bekova u povijesti. Igrao je triput u finalu te dvaput osjetio slast osvajanja svjetskog prvenstva. Spektakularnu večer u Dohi upotpunit će svima obožavani Jay-Jay Okocha, legendarni srpski trener Bora Milutinović kojeg pamtimo kao jedinog u povijesti koji je vodio pet reprezentacija na Mundijalima, Alžirac Rabah Madjer, Kataranin Adel Ahmed MalAllah, Australac Tim Cahill i legendarni Iranac Ali Daei koji je do prošle godine bio igrač s najviše golova za reprezentaciju dok ga nije pretekao Cristiano Ronaldo. 

72nd FIFA Congress

Sama svjetska krema svjetskog nogometa, glamur i luksuz na jednom mjestu. I svemu tome prisustvovat će HNS-ova delegacija predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem. Sve je spremno za sutrašnji spektakl u Dohi.  

Drugi šešir:

Danska (9.)
Nizozemska (10.)
Njemačka (11.)
Meksiko (12.)
SAD (13.)
Švicarska (14.)
Hrvatska (15.)
Urugvaj (16.)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija