Sport

Komentari 15

Ma kakav Van Damme: Cro Cop pokazao kako se radi špaga

Ma kakav Van Damme: Cro Cop pokazao kako se radi špaga

U kavezu smo ga posljednji put gledali prije tri godine kad je slavio protiv Roya Nelsona (45, 23-19), a u mirovini nas Mirko s vremena na vrijeme podsjeti kakva je 'zvijer'

Legendarna slika Mirka 'Cro Copa' Filipovića (47, 38-11) rastegnutog u 'špagu' između dva stupa s vremena na vrijeme dobije neko 'osvježenje', a ikona hrvatske MMA scene pokazuje koliko je gibak i s 47 godina na leđima. 

Natpisom na zidu iza sebe i položajem 'špage' podsjetio je na najslavnije dane na Instagram profilu i tako još jednom, nakon videa natjecanja u ramenom potisku, pokazao da su za njega, doslovno, godine samo broj.

Podsjetimo, Mirka smo posljednji put u kavezu gledali prije tri godine kad je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Roya Nelsona (45, 23-19), a nakon toga je morao završiti karijeru zbog zdravstvenih problema, ali nikad se nije 'zapustio' već je nastavio trenirati i iako je blizu pedesete, izgleda, a očito mu je i samo tijelo, mnogo 'mlađe' i snažnije.

U kavezu ga više gotovo sigurno nećemo vidjeti, ali s vremena na vrijeme nas podsjeti na najsjajnija vremena, pa i s ovom 'Pride never die'...

Najčitaniji članci