Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ma kakva korona?! Hajduk na Braču slavio pred par stotina gledatelja, Caktaš nije igrao

Ma kakva korona?! Hajduk na Braču slavio pred par stotina gledatelja, Caktaš nije igrao

Trener Boro Primorac dao je po 45 minuta dvjema momčadima, a jedini koji nisu igrali su Mijo Caktaš i Dimitrios Diamantakos zbog sitnijih ozljeda. Obojicu su zatezali mišići

VIDEO

Prva pripremna utakmica Hajduka u Postirama na otoku Braču protiv drugoligaša Solina prošla je dobro za momčad 'bilih' koja je slavila 3-2.

Iako je zbog pandemije korona virusa zabranjen pristup gledateljima na utakmicama, ovdje se za to pretjerano nije marilo pa je tako došlo par stotina gledatelja. Oni su se okupili oko više strana terena. Neki su bili na nogama, neki sjedili, no o distanci nije bilo govora.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk igra sa Solinom, mnoštvo gledatelja prisutno

Pokretanje videa...

Hajduk - Solin na Braču 07:18

Trener Boro Primorac dao je po 45 minuta dvjema momčadima, a jedini koji nisu igrali su Mijo Caktaš i Dimitrios Diamantakos zbog sitnijih ozljeda. Obojicu su zatezali mišići.

Hajduk je poveo u 17. minuti kada je Mujakić ukrao loptu protivnicima, probio po lijevoj strani i potom pogodio braniča Solina od kojeg se lopta odbila u gol.

Hajduk je do odmora poveo 2-0. U 42. minuti je Gyurcso zabio penal. U prvom poluvremenu na golu je stajao Lovre Kalinić, a u obrani su igrali Ševelj, Simić, Radić, Mujakić. U vezi su bili Jakoliš, Jurić i Gyurcso, a naprijed Jradi, Teklić i Jairo.

U drugom dijelu na golu bio je Ljubić. Obrambeni igrači bili su Vušković, Todorović, Dimitrov i Čolina. U vezi su bili Nejašmić, Atanasov, Čuić, a u napadu Dolček, Umut, Brnić. 

Solin je u 59. minuti smanjio preko Pekića, a potom je u 69. minuti Hajduk vratio prednost. Umut je sjajno primio loptu, okrenuo dva igrača, centrirao, a onda je naletio Atanasov i zabio gol. Umut je i prije same utakmice bio izvrsno raspoložen pošto je uoči susreta položio ispit na Pravnom fakultetu.

U 89. minuti iz penala je za Solin i za 3-2 zabio Ničević.

Nakon utakmice oglasio se i trener Boro Primorac. O mogućim pojačanjima nije htio govoriti, a što se tiče njegovog trenerskog posla u planu mu je jedino - spremiti se za iduću utakmicu.

- Prvo poluvrijeme je bilo bolje nego drugo. Imali smo par dobrih šansi, nismo primili gol i s njim sam puno zadovoljniji. Drugo poluvrijeme nismo bili koncentrirani kao u prvom, ne znam zašto je to, moram vidjeti - rekao je Primorac.

Mujakić je igrao na lijevom bočno, Dolček na desnom krilu. Primorac je rekao kako je tek prva pripremna utakmica i kako samo isprobava.

- Imamo još sutra dva treninga, dva u četvrtak, u petak jedan, onda utakmica i poslije toga smanjujemo tempo jer idući petak stiže Šibenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani