Obavijesti

Sport

Komentari 7

Maestralni Bogdanović! Utrpao je 31 koš uz odličnu tricu...

Maestralni Bogdanović! Utrpao je 31 koš uz odličnu tricu...

Utah Jazz izgubio je od Pelicansa 129-124 u napetoj završnici, a Bojan Bogdanović bio je briljantan. Babo je zabio 31 koš uz sedam pogođenih trica iz 11 pokušaja! I imao sedam skokova

VIDEO

Beretta se upalila. I vruća je, ne misli stati. 

Briljantni Bojan Bogdanović odigrao je ponajbolju utakmicu ove sezone. Bilo je to na razini prošlosezonske forme kada je neumoljivo rešetao protivnike s trice i imao prosjek od 20 koševa po utakmici. Hrvatski reprezentativac ubacio je 31 koš Pelicansima uz šut 11 od 21, ali njegov Utah Jazz je izgubio 129-124.

Bojan je bio fantastičan s trice. Ubacio je sedam komada iz 11 pokušaja, a u jednom trenutku je imao čak pet uzastopnih pogodaka s trice. Na početku smo gledali izjednačenu utakmicu, a u trećoj četvrtini New Orleans je pobjegao na plus 17. I na krilima našeg košarkaša Jazzeri su se uspjeli vratiti na minus jedan i izboriti zanimljivu završnicu, ali Babo nije mogao sam. 

NBA: Philadelphia 76ers at Utah Jazz

Treći put ove sezone zabio je više od 30 koševa, uz najbolji učinak protiv Dallasa, kada je zabio 32. Prošle mu je sezone to uspjelo čak 11 puta. Babo ove sezone puno oscilira, ali najveći uzrok je višemjesečni izostanak zbog ozljede desne ruke. Unatoč tomu ima odličan prosjek od 15.2 koša po utakmici. Na početku sezone se tražio, ali kako vrijeme odmiče, vraća se ona njegova ubojitost s trice i sve je hladnokrvniji, a takav će biti više nego potreban Jazzerima u play-offu.

Bogdanović je za 32 minute igre skupio i sedam skokova uz jednu asistenciju, a najbolji kod Pelicansa bio je Ingram s 26 koševa, četiri skoka i pet asistencija. Jazzeri su unatoč porazu i dalje najbolja momčad lige s omjerom 27-8. S druge strane, New Orleans je u žestokoj borbi za play-off jer drži 11. mjesto s omjerom 15-19.

NBA: Utah Jazz at San Antonio Spurs

Luka Šamanić dobio je priliku u Spursima nakon što je nekoliko igrača bilo pozitivno na korona virus, a kako vrijeme odmiče, Gregg Popovich mu sve više vjeruje. Ovaj put je hrvatski košarkaš na parketu proveo 16 minuta i ostavio jako dobar dojam. Zabio je osam koševa uz pet skokova, ali nije uspio pomoći svome San Antoniju koji je izgubio 124-113 od Brooklyn Netsa nakon produžetka. U regularnom dijelu bilo je 108-108, ali umorni Spursi nisu imali snage u nastavku.

Kevina Duranta opet nije bilo, ali maestralan je bio James Harden koji je došao do uvjerljivog triple-doublea. Zabio je 30 koševa, uhvatio čak 14 skokova te podijelio 15 asistencija! Svjetska partija 'bradonje'.

Odličan je bio i Irving koji je uz 27 koševa, imao i šest skokova te sedam asistencija. Kod poražene momčadi najefikasniji bio je DeRozan s 22 koša, šest skokova i 11 asistencija. Unatoč porazu, Spursi i dalje drže jako dobro šesto mjesto na Zapadu ispred Denvera i Golden Statea s omjerom 17-13, dok su Netsi drugi na Istoku s 23-13.

Ostali rezultati: 

Orlando - Dallas 124-130

Philadelphia - Indiana 130-114

Chicago - Denver 112-118

Houston - Cleveland 90-101

Portland - Charlotte 123-111

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova