Modrić se priključio treninzima Reala | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

Maestro je neumoran: Modrić se vratio s Maldiva i prionuo na posao. Igrat će već u petak?

Maestro je neumoran: Modrić se vratio s Maldiva i prionuo na posao. Igrat će već u petak?

Svi su dobro, svi su spremni za utakmicu. Naravno da će prednost dobiti igrači koji su više trenirali proteklih dana. Željeli smo im dati odmora nakon finala i utakmice za treće mjesto, rekao je Ancelotti

VIDEO

Poraz u polufinalu ga je pogodio. Htio je Hrvatsku još jednom odvesti u finale Svjetskog prvenstva i isprati onu bol iz Rusije. Pa pokušati ispisati povijesti, dograbiti se zlata. Argentina je bila prejaka, uslijedio je neugodni Maroko u borbi za treće mjestu, a na kraju je oko vrata Luke Modrića osvanula brončana medalja. Druga svjetska. Sva ta tuga momentalno je nestala. Odigrao je maestralan turnir, oš jednom je pokazao kakva je klasa i s 37 godina, a Hrvatska da je nogometna velesila.

Pokretanje videa...

Modrić na odmoru na Maldivima 01:41

Nakon još jednog veličanstvenog dočeka u Zagrebu pred stotinu tisuća ljudi, Luka je s obitelji odjurio na Maldive na godišnji odmor, no nije imao puno slobodnog vremena na raspolaganju. Manje od deset dana uživao je s obitelji, pokušavao probaviti sve što se dogodilo u posljednjih mjesec dana i punio baterije za nastavak sezone.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco

Hrvatski maestro ogroman je profesionalac, a s takvim pristupom je i napravio veličanstvenu karijeru. Carlu Ancelottiju je po završetku SP-a obećao da će biti na raspolaganju za utakmicu protiv Valladolida u 15. kolu La Lige koja se igra 30. prosinca. Talijan ga je odbio, poručivši mu da se odmara, ali Luka ne može protiv sebe.

Kapetan 'vatrenih' se u četvrtak pojavio na treningu Real Madrida zajedno s francuskim nogometašima Camavingom i Tchouamenijem koji su izgubili finale od Argentine. Nasmijan i sjajno raspoložen stigao je na travnjak kampa Valdedebas pa zasukao rukave i dao se u žestoki rad. To je Luka. Primjer kako se postaje najbolji na svijetu. 

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru

Želi zaigrati već u petak pa teško da će ga i Ancelotti spriječiti. 

- Svi su dobro, svi su spremni za utakmicu. Naravno da će prednost dobiti igrači koji su više trenirali proteklih dana. Željeli smo im dati odmora nakon finala i utakmice za treće mjesto. Da budemo iskreni, nisu imali puno vremena za odmor. Vratili su se danas, mogu igrati sutra, ali još ćemo ih testirati. Odlučit ćemo tko treba odmor - kazao je Ancelotti. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner