Obavijesti

Sport

Komentari 1

Makljaža na Poljudu: Golmana su nam izudarali šakama u glavu, sada ima veliku kvrgu

Makljaža na Poljudu: Golmana su nam izudarali šakama u glavu, sada ima veliku kvrgu

Osobno sam odvukao Šparadu pa maknuo i jednog domaćeg igrača koji je udarao. Ne znam tko je još sve smirivao, ali ja sam taj koji je smirio ovaj najžešći dio, rekao je Solarisov Nikola Štrkalj nakon tučnjave u bazenu protiv Mornara

VIDEO

Naš je golman Marin Šparada krenuo potopiti loptu jer je još trajala utakmica ili je on mislio da još nije gotovo. To je izgledalo dosta agresivno, pa su odmah igrači Mornara počeli skakati po njemu i tući ga. Dobio je nekoliko dobrih udaraca u glavu, pukla mu je usnica na dva mjesta i ima veliku kvrgu iznad lijevog uha, sumirao je Solarisov branič Nikola Štrkalj uzroke i posljedice sveopće tučnjave na utakmici hrvatskog prvenstva između Mornara i Solarisa u subotu (12-11).

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na Poljudu

Pokretanje videa...

Tuča 00:52

Pa što je prethodilo pravoj makljaži (1:15:00) u poljudskom bazenu? Solaris je imao zadnji napad za izjednačenje, krenuo je, jer mu nova pravila to omogućuju, naprijed i njihov golman Šparada, a na koncu je udarac Roka Pelicarića obranio Mornarov golman Kordić. Kraj? Šparada, inače i reprezentativac Hrvatske, mislio je da još ima vremena i tu se sve odmaklo kontroli. Letjele su šake na sve strane, čak i lopte u glave...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tučnjava u bazenu: Potukli se vaterpolisti Mornara i Solarisa, letjeli su laktovi, lopte u glavu
Tučnjava u bazenu: Potukli se vaterpolisti Mornara i Solarisa, letjeli su laktovi, lopte u glavu

- Osobno sam odvukao Šparadu pa maknuo i jednog domaćeg igrača koji je udarao. Ne znam tko je još sve smirivao, ali ja sam taj koji je smirio ovaj najžešći dio. 

Štrkalj, koji je nedavno dobio i prvi poziv hrvatskog izbornika Ivice Tucka, osjetio je i tijekom utakmice žestinu mornarevaca makar je, bez ta dva detalja, ostalo sve bilo u granicama korektnosti.

- U trećoj četvrtini protivnički centar Dužević udario me laktom u glavu preko vode, razvalio me, a sudac svirao prekršaj za njih. Nekoliko sam sekundi dolazio k sebi pa sam zaplivao s glavom izvan vode, kad me on opet nogom udario u glavu preko vode. Naša je cijela klupa skočila, a sudac tek nakon pet-šest sekundi dao Duževiću obično isključenje.

Zagreb: 1. kolo Regionalne vaterpolo lige, HAVK Mladost - VK Mornar BS

Nakon utakmice - kao da se ništa nije dogodilo.

- Bilo je sve OK. Mornarevci su se malo jače derali po svlačionici, malo su glasnije slavili pobjedu, ali dobro. Svatko ima svoje načine.

Tako je to izgledalo iz prvog lica u bazenu, a s klupe?

- Utakmica je bila visokog intenziteta, povišenih emocija i na koncu je, nažalost, jedna iskra sve pokvarila. Njihov je golman iz ne znam kojeg razloga krenuo potapati našeg igrača, njegovi su suigrači krenuli mu pomoći i onda je u takvoj situaciji više ne znam tko što radio. Trener Solarisa Jure Marelja i ja skočili smo prema mjestu tučnjave, ja sam čak pokušao i podići gol kako bih im odvratio pozornost. Na kraju se sve smirilo i sad ćemo vidjeti hoće li biti kazni - kazao je trener Mornara Danijel Burić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića