Obavijesti

Sport

Komentari 11

Mamić: Ćiro je čovjek enormne energije, za to mu skidam kapu

Mamić: Ćiro je čovjek enormne energije, za to mu skidam kapu
1

On je jedan od najvećih hrvatskih trenera u povijesti, napravio je puno dobroga za naš nogomet, rekao je Zoran Mamić u najavi utakmice Zadra i Dinama u subotu

VIDEO

Želimo nastaviti s pozitivnim nizom, no svjesni smo što nas sutra čeka u Zadru. Imaju kvalitetnu momčad, a taj travnjak mnogo nam je puta znao biti vrlo neugodan, najavio je Zoran Mamić sutrašnju utakmicu 12. kola Prve HNL.

Dinamo gostuje kod svog bivšeg trenera Ćire Blaževića u Stanovima. No Dinamov trener još ne zna s kakvom će momčadi istrčati.

- Henriquez se tek jučer vratio s puta, odigrao je dvije utakmice za Čile. Soudani, Antolić i Čop imaju manjih problema pa ćemo tek nakon popodnevnog treninga odrediti tko će igrati - priča Mamić. 

Sigurno je da neće biti mladog Ante Ćorića.

- Čini se da njegova ozljeda ipak nije teška kao što se činila, no vjerojatno neće biti spreman ni za Salzburg - kaže Mamić čiji će sudar sa Ćirom ima i pozadinsku priču. Ćiro ga, naime, nije štedio u posljednjim medijskim istupima.

- Njega morate pitati što misli o meni, nije moje da o tome pričam. Što ja mislim o njemu? Jedan je od najvećih hrvatskih trenera, puno dobroga je napravio za hrvatski nogomet. Ćiro je čovjek enormne energije i karizme i za to mu skidam kapu do poda.

Svjestan je Mamić da je Dinamu u Zadru i bez Ćire na klupi uvijek bilo teško.

- Da, oni su za nas uvijek neugodan protivnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini