Obavijesti

Sport

Komentari 78

Ludnica na Maksimiru: Čudesni Gavro hat-trickom srušio Goricu!

Ludnica na Maksimiru: Čudesni Gavro hat-trickom srušio Goricu!
7

Dinamo je na poluvremenu imao 2-0, Gorica se u samo četiri minute nastavka uspjela vratiti, a onda je Mario Gavranović stigao do hat-tricka i donio pobjedu 'plavima' u derbiju za prvo mjesto HNL-a

U derbiju 8. kola Prve HNL vodeći Dinamo je kao domaćin svladao drugoplasiranu Goricu s 3-2 (2-0). Junak pobjede Dinama bio je trostruki strijelac Gavranović (32', 36', 66'), dok su pogotke za Goricu postigli Mudrinski (46') i Hamad (50').

POGLEDAJTE VIDEO: Radovi na Maksimiru

Pokretanje videa...

Radovi na Maksimiru 01:07

Dinamo je terensku nadmoć u prvom poluvremenu potvrdio s dva gola Gavranovića u razmaku od samo četiri minute. Švicarski je reprezentativac prvi gol postigao u 32. minuti kada je odličnim volejem pogodio mrežu Kahline nakon što mu je loptu glavom spustio Lauritsen. Samo četiri minute potom Gavranović se našao na pravom mjestu nakon prolaza i ubacivanja Kastratija s desne strane.

Dinamo i Gorica sastali se u 8. kolu HT Prve lige

Gorica se vratila u utakmicu s dva gola na samom startu drugog poluvremena. Već u prvoj minuti nastavka Livaković je krivo procijenio jedan centaršut, promašio loptu koja je pogodila Teophile-Catherinea i pala pred nogu Mudrinskog kojemu nije bilo teško s tri metra pogoditi prazan gol. Na 2-2 poravnao je Hamad nakon sjajnog proigravanja Kalika i još boljeg "lažnjaka" kojim se oslobodio Lauritsena u kaznenom prostoru.

Dinamo i Gorica sastali se u 8. kolu HT Prve lige

Ipak, Dinamo je stigao do pobjede golom u 66. minuti. Gvardiol je lijepo prošao po lijevoj strani, dodao za Oršića, a ovaj je ubacio na peterac gdje je Gavranović bio brži od svog čuvara i još jednom pogodio mrežu iza Kahline.

Dinamo sada ima 19 bodova iz sedam susreta, a Gorica je ostala na 16 iz osam nastupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 7. kolo 15.00 sati , Zagreb, Maksimir
Dinamo
Gavranović 32', 36', 66'
3 : 2
Gorica
Mudrinski 46', Hamad 50'
Sortiranje događaja

KRAJ!

Bila je ovo luda i uzbudljiva utakmica dvije vodeće momčadi HNL-a. Gavranović je u samo četiri minute u prvom poluvremenu Gorici utrpao dva gola da bi se Goričani u isto toliko vremena u nastavku ekspresno vratili.

No, raspoloženi Švicarac danas je bio nezaustavljiv i u drugom dijelu stigao je do trećeg gola pa je hat-trickom srušio Goricu i Dinamo je ostao sam na vrhu kao jedina neporažena momčad HNL-a ove sezone.

Gavranović je vodeći strijelac prvenstva sa sedam golova.

Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

86'

U 86. minuti priliku će dobiti i mladi Barton. Ušao je umjesto Majera.

81'

Promjena kod Gorice. Iz igre je izašao Hamad, a umjesto njega ušao je Doka.

NAVIJAČI NA MAKSIMIRU

Današnji susret Dinama i Gorice došlo je pogledati 780 gledatelja.

Komentari 78