Obavijesti

Sport

Komentari 125

Mamić: Kapetan Dinama da se ne nada pozivu u Hrvatsku?

Mamić: Kapetan Dinama da se ne nada pozivu u Hrvatsku?
1

Bila bi katastrofa kad Marko ne bi mogao bolje od ovoga sad, a tek mu je 20 godina. Uvjeren sam da će on još puno napredovati, rekao je Mamić o Pjaci i prokomentirao njegov reprezentativni status

VIDEO

Znamo sve o Slaven Belupu, bili su sjajni protiv Zagreba. Imaju nekoliko zanimljivih igrača, ali mi želimo nastaviti seriju pobjeda, rekao je Zoran Mamić.

Trener Dinama sutra (15 sati) će biti bez kartoniranih Antolića i Sigalija. Želio bi da se digne agresivnost momčadi jer je Dinamo u prvim poluvremenima protiv Splita i Istre 1961 napravio samo četiri odnosno pet prekršaja.

- Protiv Splita smo imali u poluvremenu posjed od 79 posto. Imamo nadmoć, ali bih htio da budemo agresivniji. Morate ipak znati da smo od priprema u Španjolskoj ostali bez Čopa, Ademija i Brozovića koji su bili naši najagresivniji igrači - rekao je Mamić i osvrnuo se na Marka Pjacu:

- Bila bi katastrofa kad Marko ne bi mogao bolje od ovoga sad, a tek mu je 20 godina. Uvjeren sam da će on još puno napredovati.

Mamić je zamijenio Juniora Fernandesa već u prvom poluvremenu utakmice u Puli.

- Morate njega pitati kako je on to doživio. Izvadio sam ga jer nije bio dobar. Netko na kritiku reagira dobro, a netko loše. Vidjet ćemo, naravno da je u interesu svih nas da to shvati na najbolji mogući način i bude bolji.

Dinamo se sutra vraća u Maksimir i napokon će moći igrati na "normalnom" terenu.

- Možda smo svi mi u nogometu trebali više pažnje posvetiti terenima, ipak su tereni osnova. Vrhunski teren stoji šest-sedam milijuna kuna, a treba ga i održavati. Pa naš je novi travnjak s grijanjem stajao skoro milijun eura - rekao je Mamić odgovarajući na pitanje je li bilo važnije da se novac uloži u terene prije semafora, reflektora i brojača.

Ante Čačić u ponedjeljak objavljuje reprezentativni popis za prijateljske utakmice protiv Izraela i Mađarske. Pitali smo ga bi li Marko Pjaca trebao biti u početnom sastavu Hrvatske.

- Ne bi' se štel mešati - poručio je Mamić i dodao kroz smijeh:

- Na popisu očekujem preko nekoliko naših igrača. Vidio sam neki dan u intervjuu pitanje za našeg kapetana Antolića nada li se pozivu u reprezentaciju. Pa to mi djeluje podcjenjivački, a što bi drugo trebao kapetan Dinama, dominantne momčadi u Hrvatskoj?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika