Obavijesti

Sport

Komentari 95

Mamić: Nezadovoljan sam iako pobjeđujemo; Brekalo odlazi?!

Mamić: Nezadovoljan sam iako pobjeđujemo; Brekalo odlazi?!
1

Malo sam pomiješanog raspoloženja... Uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda jedino su što me danas veseli, rekao je Zoran Mamić nakon pobjede protiv Slaven Belupa na Maksimiru

VIDEO

Malo sam pomiješanog raspoloženja... Uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda jedino su što me danas veseli, reagirao je Zoran Mamić nakon što je Dinamo pobjedom protiv Slaven Belupa (2-1) upisao 100. uzastopnu utakmicu u HNL-u bez poraza na Maksimiru.

- Teško je ovako reći koji su razlozi da nismo bili pravi, ali u svakom slučaju imali smo dosta problema u agresiji i kompaktnosti - dodao je trener Dinama.

Dinamo je poveo golom Ante Ćorića već u drugoj minuti. Izjednačio je Sandi Križman u 32. minuti nakon poklon-dodavanja Eduarda, a pobjedu "modrima" donio je Armin Hodžić u 13. minuti nastavka poslije zbunjujuće reakcije obrane "farmaceuta".

- U nastavku smo imali nekoliko prilika, ali u organizaciji igre nismo niti u nastavku bili pravi i to je daleko od onoga što mi želimo. Znali smo da oni vole igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora, ali igrali smo s previše dodira, sporo i svatko je bio u svom nekom filmu - nastavio je Mamić u negativnom tonu pa zaključio:

- Ovo mi je najteži period u Dinamu otkako sam trener, dvije i pol godine. Najviše sam nezadovoljan našom igrom unatoč tome što dobivamo utakmice i u jednoj od njih dobili smo i glavnog konkurenta.

Talentirani krilni napadač Josip Brekalo ovih dana odbija potpisati produljenje ugovora s Dinamom. Mamić još uvijek vjeruje u pozitivan rasplet te priče.

- On ima ugovor do ljeta 2017., a naša je želja da produži ugovor i ostane s nama. Mi smo svjesni da se ne možemo financijski natjecati s klubovima koji se motaju oko njega. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolja okolina za njegov razvoj, to se pokazalo na bezbroj mladih igrača i nadamo se da će oni to prepoznati.

- Situacija nije kritična, mi smo razgovarali i još ćemo, ali iskreno imam osjećaj da je njima bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu, nadam se da se varam. Mi ćemo dati sve od sebe da Josip ostane, ali mi nismo ti koji odlučuju nego Josip i njegova obitelj - rekao je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju