Obavijesti

Sport

Komentari 122

Mamić: Podržavamo Machada, zaslužio je pljesak navijača...

Mamić: Podržavamo Machada, zaslužio je pljesak navijača...
10

Machado ima našu podršku bez obzira što je pogriješio. Odigrao je dobro i zaradio je pljesak navijača, kaže Zoran Mamić nakon Dinamove 3-0 pobjede protiv Splita

VIDEO

Dinamo je s tri komada razbio Split i preuzeo vrh ljestvice. "Modri" su slavili na praznom Maksimiru golovima Soudanija, Machada i Henriqueza. Posebno je lijep bio treći Dinamov gol u kojem je Antolić odigrao dupli pas s Fernandesom koji mu je vratio petom, Antolić je potom ubacio na peterac gdje je Henriquez završio akciju.

- Čim smo počeli igrati kako smo se dogovorili, bilo je super. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Zoran Mamić nakon uvjerljive Dinamove predstave uoči utakmice u Albaniji.

No nije sve počelo bajno. Split je bio opasniji na početku, Eduardo je obranio zicer, a Ivan Bebek mogao je kod 0-0 suditi penal za Split nakon što je Goncalo igrao rukom. 

Pogledajte golove i sporne situacije na tportalu.

- Malo nas je poremetila rana ozljeda Ademija. Dobio je neugodan udarac. Vjerujem da neće biti upitan za Albaniju - rekao je Mamić i prokomentirao Machadov gol.

- Paulo ulaže mnogo truda na treninzima i utakmicama. Bio je jedan od naša tri najbolja igrača na proljeće. Ima našu podršku bez obzira što je pogriješio. Danas je odigrao dobro i za svoju je igru nagrađen pljeskom - rekao je Zoran

Dinamo je na službenoj stranici objavio da je na utakmici bilo 2009 navijača. 

Youtube

Machado: Pljesak mi puno znači

Ne znam uopće kako bih opisao koliko mi znači nakon svega što se događalo u zadnje vrijeme, ali moram priznati da mi je još draže i prekrasno bilo čuti pljesak s tribina kada sam izlazio, rekao je Paulo Machado i dodao:

- Hvala navijačima na tome, a vjerujte da ću napraviti sve kako bi svojim trudom i radom zaslužio da mi plješću svi - rekao je Portugalac koji je Dinamovim navijačima na utakmici protiv Moldea na zvižduke odgovorio srednjim prstom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...