Obavijesti

Sport

Komentari 179

Mamić razočaran pristupom: Da smo ispali dao bih ostavku

Mamić razočaran pristupom: Da smo ispali dao bih ostavku
2

Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakvo je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao

VIDEO

Dinamo je teškom mukom svladao Opatiju u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa rezultatom 4-2 nakon produžetakaDomaćini su vodili sve do posljednjih trenutaka susreta kada je dosuđen penal za 'modre' koji je realizirao Čileanac Angelo Henriquez i tako ostavio Dinamo na životu. Domaćini su bili jako blizu velikog iznenađenja, a nakon susreta trener Dinama Zoran Mamić bio je očekivano nezadovoljan. 

- U ovoj utakmici je vrijedilo samo što smo prošli dalje, a s ostalim sam jako nezadovoljan, tužan i ljut. Ne znam kako bih uopće opisao kako se osjećam - pričao je Mamić nakon utakmice pa oštro nadodao: 

- Da smo izgubili utakmicu dao bih ostavku na mjesto trenera. Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakva je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima - rekao je vidno razočarani trener 'modrih' u Opatiji. 

Henriquez: Teška utakmica, neopisivo sam sretan

Dinamov spasitelj ponovno je bio sjajni Čileanac Henriquez koji je zabio sva četiri gola. 

- Utakmica je bila teška i teren nije bio lagan. Moram priznati da trava nije bila jako kvalitetna pa nam je bilo teško igrati. Ipak, uz puno truda i trčanja te uz timski rad uspjeli smo na kraju preokrenuti cijelu priču u svoju korist i slaviti. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam zabio četiri gola u jednoj utakmici i stvarno sam neopisivo sretan. Naravno da trebamo igrati bolje i pokazati bolju igru od ove u Kupu protiv Opatije. Imamo kvalitetu, samo trebamo biti pametni i pokušati na najbolji način ispuniti ono što i mi i trener želimo postići, kako u Kupu i prvenstvu, tako i u Europa ligi - rekao je Henriquez na koga se nadovezao i Franko Andrijašević:

- Nesretno smo primili prvi pogodak, nakon toga smo pokušavali izjednačiti, ali nažalost nismo imali koncentracije u određenim situacijama i prilikama. Na kraju smo zabili gol iz penala, okrenuli cijelu stvar u svoju korist i pobijedili. Kad je ovako loš i težak teren moramo biti dobri, igrati bolje i stvarati puno prilika. Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojoj i kad imaš veliku želju jednostavno ponekad ne ide. S druge strane, ipak smo se do kraja trudili i pokazali karakter. Hvala Bogu okrenuli smo utakmicu, upisali pobjedu i prolaz - rekao je Andrijašević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.