Obavijesti

Sport

Komentari 68

Mamić: Treniramo na oranici, a sve me više brine Olympiacos

Mamić: Treniramo na oranici, a sve me više brine Olympiacos
4

Nikad se nisam žalio, ali sad se moram malo požaliti. Tereni su pod vodom pa smo dio treninga odradili u dvorani, a dio na oranici, rekao je Zoran uoči gradskog derbija

VIDEO

Prvo čestitam reprezentaciji na plasmanu na Euro. Ovo je samo dokaz mojih riječi da je sport najzdraviji dio hrvatskog društva. Bravo za sve, bivšeg i sadašnjeg izbornika te igrače, rekao je Zoran Mamić na 'presici' uoči utakmice protiv Zagreba.

Dinamo prije Olympiacosa ima dosta problema. Ozljede, suspenzije, a i vrijeme im ne ide na ruku.

- Tereni su pod vodom pa smo dio treninga odradili u dvorani, a dio na oranici - nasmijao se Zoran i nastavio:

- Nikad se nisam žalio, ali sad se moram malo požaliti. Što se tiče ozljeda, Pinto je zdrav, a sa Sigalijem ćemo još vidjeti. On se u Zagreb vratio u dobrom stanju, ali je rizično staviti ga na trening po ovakvom vremenu jer sam i sam imao problema s koljenom. Vidjet ćemo još hoće li igrati.

Hajduk i Rijeka vrše veliki pritisak na Dinamo ove sezone.

- Opet ću ponoviti da nam je HNL najvažniji. Protivnici nam pušu za vrat i ne smijemo si dozvoliti krivi korak - rekao je Mamić.

Ademi u Švicarskoj otvara B nalaz

Arijan Ademi zbog pozitivnog dopinškog nalaza ne može ni trenirati.

- On u utorak 20. listopada ujutro otvara B nalaz u Švicarskoj. Ne znam hoće li analiza biti gotova isti dan. Jako mu je teško, tužan je i razočaran, ali on kaže i ja mu vjerujem, da ništa nije svjesno uzeo - rekao je Zoran.

Ademi je pao na dopinškom testu nakon utakmice protiv Arsenala. Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv Dinamovog veznjaka kojem prijeti kazna od čak četiri godine. 

Zoran je nastavio o Olympiacosu.

- Sigurno je da će biti veliki hendikep što neće biti Ademija. Vidjet ćemo što će biti sa Sigalijem. Netko će ići na utakmicu Olympiacos - AEK, moram priznati da sam sve zabrinutiji što se utakmica bliži kad vidim kako Olympiacos izgleda. Radi se o jako organiziranoj momčadi - rekao je Mamić.

Ademija bi mogao zamijeniti Goncalo, a osvrnuo se Zoran i na moguću odgodu utakmice protiv Zagreba koja bi se trebala igrati u petak u 18 sati na Maksimiru.

"Neće biti odgode"

- Mislim da odgode neće biti. To bi ipak bio dvosjekli mač jer bismo na Olympiacos išli praktički bez utakmice u 20 dana i to bi bilo jako zeznuto - rekao je Mamić i pozvao sve medije i javnost za podršku uoči važne utakmice protiv Olympiacosa u Ligi prvaka.

Pohvalio je Zoran još jedanput reprezentaciju rekavši kako je protiv Bugarske odigrala odlično, kao i prvo poluvrijeme na Malti, dok je u drugom nervozu stvarao rezultat iz Rima koji je kasnije ipak išao nama u korist.

PRAVI ODABIR Želite biti odjeveni sportski elegantno? Donosimo traper, tenisice i jakne koje morate imati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi