Obavijesti

Sport

Komentari 21

Manchester utrpao pet komada Leipzigu, hat-trick Rashforda!

Manchester utrpao pet komada Leipzigu, hat-trick Rashforda!
3

Manchester je napravio već pola posla prema prolasku skupine, nakon PSG-a nokautirao je i Leipzig uz tri gola Marcusa Rashforda. Do prve je pobjede stigla i Sevilla Ivana Rakitića

VIDEO

Očekivala se uzbudljiva, napeta utakmica, a navijači Manchester Uniteda dobili su najljepšu moguću utakmicu. United je s čak 5-0 isprašio Leipzig na Old Traffordu, a za uspomenu loptu je sa sobom ponio Marcus Rashford.

Dakako, to znači da je pao hat-trick, a mladi Englez, koji je ušao u 63. minuti, zabio je sva tri gola u razmaku od 18 minuta, u 74. 78. i 92. Domaćini su poveli u 21. minuti preko Greenwooda, a pogodio je još i Martial u 86. Nakon tri boda u Parizu Englezi su već s pola noge u nokaut-fazi.

Champions League - Group H - Manchester United v RB Leipzig

U drugoj utakmici ove grupe PSG je slavio u gostima kod Istanbul Basaksehira s 2-0. Parižani su skupo platili prve bodove kod debitanta iz Turske jer se u 20. minuti ozlijedila brazilska zvijezda Neymar, koji se tako priključio dugoj listi ozlijeđenih igrača Parižana na kojoj su Marco Verratti, Mauro Icardi, Leandro Paredes, Julian Draxler i Juan Bernat. Prema prvim neprovjerenim informacijama u pitanju je aduktor lijeve noge. 

Nakon neizvjesnog prvog dijela u drugom se "ukazao" Talijan Moise Kean te golovima u 64. i 79. minuti, oba puta na dodavanje Mbappea, spasio PSG neugodnosti. Turci su čak imali i bolje prilike, ali je briljirao vratar francuske momčadi Navas. 

Ivan Rakitić ušao je u 76. minuti u pobjedi Seville nad Rennesom 1-0, a odlučio je De Jong u 56. minuti. U prvoj utakmici grupe nogometaši Chelseaja slavili su kod Krasnodara s 4-0. Chelsea je pobijedio u prvoj, povijesnoj utakmici Lige prvaka u Krasnodaru jer je ta ruska momčad ove sezone prvi puta izborila najelitnije natjecanje Europe. 

Champions League - Group E - Chelsea v Sevilla

Englezi su već u 14. minuti mogli povesti, ali je Jorginho iz kaznenog udarca pogodio lijevu vratnicu. Ipak, u 37. minuti engleska ekipa je povela nakon što je Callum Hudson-Odoi udarcem po sredini vrata postigao gol, a u 76. minuti dosuđen je i drugi penal za Chelsea, koji je Timo Werner pretvorio u gol za 2-0. Samo četiri minute kasnije Marokanac Ziyech je iskoristio dodavanje Wernera za potvrdu pobjede londonske pobjede, a konačnih 4-0 postavio je Christian Pulisic u 90. minuti. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 71. minute.   

U skupini F U Dortmundu je Borussia Dortmund pobijedila Zenit s 2-0 golovima Sancha i Haalanda. Ruski sastav je držao 0-0 sve do 78. minute, kada je Sancho iz penala postigao prvi gol, a Norvežanin je pogodio u sudačkoj nadoknadi. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Zenit.

U drugoj utakmici Clubb Brugge i Lazio su odigrali 1-1 (Vanaken 42' - Correa 14').

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Zenit Saint Petersburg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju