Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mandžo i Luka stižu na dodjelu prvog Trofeja HNS-a u Vukovar

Mandžo i Luka stižu na dodjelu prvog Trofeja HNS-a u Vukovar
1

Proces nominacija odvijat će se kroz komisije HNS-a, dok će glasovanje biti prepušteno struci (trenerima, nogometašima te izbornicima hrvatskih reprezentacija)

VIDEO

U Hrvatskom domu u Vukovaru Hrvatski nogometni savez 7. lipnja organizira prvu dodjelu Trofeja HNS-a, i to u devet kategorija, za najboljeg hrvatskog nogometaša, za najboljeg mladog nogometaša, za najboljeg nogometaša Prve HNL, za najboljeg vratara Prve lige, za najboljeg prvoligaškog trenera, za najboljeg nogometaša Druge HNL, za najboljeg malonogometaša, za najbolju nogometašicu i najboljeg suca Prve lige.

Proces nominacija odvijat će se kroz komisije HNS-a, dok će glasovanje biti prepušteno struci (trenerima, nogometašima te izbornicima hrvatskih reprezentacija). Glasovanje za Trofej HNS-a počelo je 28. svibnja, te će trajati do 31. svibnja.

- Uz Dane hrvatskog nogometa u Slavoniji, svečana večer hrvatskog nogometa bit će u prvom izdanju održana u Vukovaru, našem herojskom gradu, što nam je posebno drago. Želimo da to postane tradicija, da nogometna obitelj boravi diljem Hrvatske, u različitim sredinama. To je hrvatskom nogometu trebalo, HNS treba svake godine dodjeljivati priznanja u odabranim kategorijama - izjavio je u utorak na konferencija za medije u Zagrebu HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Poziv su dobili i brončani "Vatreni" iz Francuske 1998., kako bi dali potporu izborniku Zlatku Daliću, stručnom stožeru i reprezentativcima uoči nastupa u Rusiji, objavljeno je na internetskom portalu HNS-a. Osim toga, u dogovoru s Ministarstvom obrane predsjednik HNS-a Davor Šuker će nakon provedene humanitarne akcije uručiti ček za Josipa Milkovića, koji je stradao prilikom razminiranja u Karlovcu, kako bi mu se omogućila nabavka ortopedskih pomagala koja će mu olakšati život.

Lista nominiranih za Trofej HNS-a: 
najbolji hrvatski nogometaš - Andrej Kramarić (Hoffenheim), Dejan Lovren (Liverpool), Mario Mandžukić (Juventus), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona)

Najbolji mladi hrvatski nogometaš (do 21 godine) - Filip Benković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Duje Ćaleta-Car (RB Salzburg), Lovro Majer (Lokomotiva), Borna Sosa (Dinamo)

Najbolji nogometaš Prve lige - Borna Barišić (Osijek), El Arabi Hilal Soudani (Dinamo), Heber Araujo Dos Santos (Rijeka), Lovro Majer (Lokomotiva), Zoran Nižić (Hajduk)

Najbolji vratar Prve lige -  Karlo Letica (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Rijeka)

Najbolji trener Prve lige - Matjaž Kek (Rijeka), Goran Tomić (Lokomotiva), Zoran Zekić (Osijek)

Najbolji nogometaš Druge HNL - Iyayi Atiemwen (Gorica), Domagoj Drožđek (Varaždin), Dinko Horkaš (Dinamo II), Kristijan Lovrić (Kustošija), Mario Marina (Gorica)

Najbolji hrvatski malonogometaš - Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Žarko Luketin (Split Tommy), Dario Marinović (ElPozo Murcia), Tihomir Novak (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy)

Najbolja hrvatska nogometašica -  Leonarda Balog (Split), Isabella Dujmenović (St. Pölten), Maja Joščak (Osijek), Iva Landeka (Rosengard), Ivana Rudelić (USV Jena)

Najbolji nogometni sudac Prve lige - Ivan Bebek, Fran Jović, Duje Strukan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače