Obavijesti

Sport

Komentari 88

Mandžo na tribinama: Bayern Hannoveru zabio šest komada

Mandžo na tribinama: Bayern Hannoveru zabio šest komada
1

Na gostovanju kod Hannovera u 30. kolu Bundeslige, trener Bayerna Jupp Heynckes, Mario Mandžukića ostavio je na tribinama. Bavarci su pobijedili 6-1

VIDEO

Nogometaši Bayerna i dortmundske Borussije pobjedama u njemačkom prvenstvu najavili su polufinalne dvoboje Lige prvaka protiv španjolskih velikana, Barcelone, odnosno Reala.

Bavarci su već ranije osigurali naslov njemačkog prvaka, pa je trener Jupp Heynckes na gostovanju kod Hannovera u 30. kolu Bundeslige Marija Mandžukića ostavio na tribinama. Ali i bez Mandže Bayern je pokazao moć i domaćinu utrpao šest komada. Završilo je 6-1 za Bayern.

Po dva gola za Bayern zabili su Gomez i Pizzaro, jednom su domaćini samo zatresli svoju mrežu, a jednom je to učinio Ribery. Počasni gol za domaćine kod rezultata 5-1 zabio je Hoffmann.

Pobjedu uoči polufinalnog dvoboja Lige prvaka upisali su i nogometaši Borussije, ali oni nisu bili tako rezultatski uvjerljivi. Kao domaćini su pobijedili Mainz 2-0. Poveli su već u 1. minuti golom Reusa, koji je s 13-14 metara pospremio loptu u mrežu. Pobjedu Borussije u 87. minuti potvrdio je Lewandowski, kojem nije bilo teško pospremiti loptu u praznu mrežu, nakon asistencije Piszczeka.

Do uvjerljive 5-0 pobjede kao domaćin došao je Bayer Leverkusen. Oni su na BayAreni pobijedili Hoffenheim 5-0. Po dva gola zabili su Kiessling i Schurrle, a jednom se u strijelce upisao Reinartz.

Milan Badelj odigrao je 68 minuta u domaćoj pobjedi 2-1 HSV protiv Düsseldorfa. Za HSV je oba gola zabio Rafael van der Vaart, dok je za goste pogodio Schahin.

U utakmici koja je bitna u borbi za četvrto mjesto Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Schalke 1-0. Jedini gol pao je u 41. minuti, a zabio ga je Russ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 88

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'
VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH
TREĆI U POVIJESTI

VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH

BANJA LUKA - Borac je kolo prije kraja prvenstva BiH pobijedio Igman Konjic 4-3 i tako osigurao treći naslov prvaka, prvi nakon tri godine. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka navijači su utrčali u teren i uslijedilo je veliko slavlje. Veliki obol u naslovu prvaka imao je i bivši igrač Hajduka Jakov Blagaić, kao i bivši igrači Rijeke Zoran Kvržić i Srđan Grahovac