Obavijesti

Sport

Komentari 54

Mandžo zabio Laziju, čudesni Totti spasio Romu s dva gola

Mandžo zabio Laziju, čudesni Totti spasio Romu s dva gola
7

Juventus je s 3-0 pomeo Lazio i stigao na korak do obrane naslova. Mandžo je zabio prvi gol za Staru damu. A dobri stari Totti s dva je gola spasio svoju Romu...

VIDEO

U derbiju 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Lazio 3-0, a prvi gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Juventus je ovom pobjedom stigao korak do obrane naslova prvaka. Torinskoj 'Staroj dami' sada u zadnja četiri kola trebaju četiri boda za potvrdu 'scudetta'.

Hrvatski napadač zatresao je mrežu gostiju u 39. minuti iz blizine na dodavanje Pogbe. Bio je to Mandžukićev deveti pogodak ove sezone u Serie A. Na otvaranju drugog dijela Lazio je ostao s igračem manje nakon što je Patrci dobio crveni karton, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 52. minuti kada je Paulo Dybala realizirao kazneni udarac za vodstvo 2-0. Sjajni Argentinac je u 64. minuti zabio za 3-0.

Nevjerojatni Totti

Roma je pobijedila Torino 3-2 na krilima legendarnog Francesca Tottija osvojivši važne bodove u borbi za plasman u Ligu prvaka. Torino je vodio 1-0 i 2-1, no Roma je okrenula rezultat, a domaćine je spasio Totti postigavši dva gola za četiri minute provedene na terenu.

Totti je izjednačio u 86. minuti, 30-tak sekundi nakon što je ušao u igru, a dvije minute kasnije realizirao kazneni udarac za pobjedu.

Genoa je pobijedila Inter 1-0 golom De Maia u 77. minuti. Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Ivan Perišić igrao do 73. minute.

Poraz je upisala i Fiorentina koja je izgubila od Udinesea 1-2. Strijelci za važnu pobjedu momčadi iz Udina bili su Daniel Zapata (2) i Cyril Thereau (53), dok je pogodak za 'viole' zabio Mauro Zarate (24). Milan Badelj je odigrao cijeli susret za goste, dok je Nikola Kalinić ušao u igru u 61. minuti. Stipe Perica, Andrija Balić nisu nastupili za Udinese.

Na ljestvici vodi Juventus sa 82 boda, Napoli je drugi sa 73 boda, a na trećem mjestu je Roma sa 68 bodova.

Serie A, 34. kolo:

Sassuolo - Sampdoria 0-0

Roma - Torino 3-2

Chievo - Frosinone 5-1

Empoli - Verona 1-0

Genoa - Inter 1-0

Juventus - Lazio 3-0

Palermo - Atalanta 2-2

Udinese - Fiorentina 2-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju