Obavijesti

Sport

Komentari 9

Mandžu bi u Man. Unitedu lako mogao dočekati trener Allegri

Mandžu bi u Man. Unitedu lako mogao dočekati trener Allegri
3

O transferu iz Juventusa u Man United priča se već tjednima i djeluje kao manje-više riješena stvar, a Mandžukića bi na Old Traffordu mogao čekati stari prijatelj Max Allegri, tvrdi torinski Tuttosport

VIDEO

Jedna od većih besmislica nogometne sezone 2019/20. događa se u Torinu. Igračina Mario Mandžukić ne igra za Juventus i u 34. godini trati mjesece karijere na gledanje utakmica iz stadionskih loža ili svog kauča.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:52

Tjednima se već piše kako je, nakon namjerno eskivirane kombinacije sa odlaskom u Katar, Mandžo već sve dogovorio sa posrnulim Manchester Unitedom i samo se čeka zimski prijelazni rok da se stvar formalizira, a transfer pretoči u stvarnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mandžo bi Unitedovom napadu s mliječnim zubima došao kao spas. Posebna bi blagodat bi zračnoj igri u protivničkom šesnaestercu u čemu su Rashord i Martial teški ispodprosjek, a o karakteru da ne govorimo. Hrvatski je napadač idealan za fajterski mentalitet koji je Old Traffordu potreban kao kisik.

Talijanski su kolege doznali kako bi Mandžukića u Man Unitedovoj svlačionici vrlo lako mogao dočekati stari prijatelj, trener Max Allegri (52). U to je manje-više uvjeren torinski Tuttosport, dnevna sportska novina koju na Čizmi doživljavaju kao 'Juventusovo glasilo'.

Mandžo i Juve gotova stvar: Prelazi u United za 11 mil. €
Mandžo i Juve gotova stvar: Prelazi u United za 11 mil. €

Mandžukić i Allegri u Juventusu su skupa osvojili četiri scudetta, tri talijanska Kupa i jedan talijanski Superkup, a izgubili finale Lige prvaka od Modrićevog i Kovačićevog Reala iako je Mandžo tada zabio možda i najspektakularniji gol u povijesti najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja na planeti.

Iz torinske redakcije ide i najava kako Mandžo na Otok vrlo vjerojatno neće sam nego u društvu suigrača, turskog veznjaka Emrea Cana (25) kojeg je Allegri cijenio, a Maurizio Sarri (60) ga nije ni uvrstio na popis Juventusovih igrača za Ligu prvaka.

Na Canu je vidljiva nervoza koja se ispoljava i u nastupima za Elf, a između povratka u Bundesligu ili u Premiership radije bi, nakon četiri sezone na Anfieldu, još malo uživao u engleskom nogometu.

Pokretanje videa...

00:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu