Obavijesti

Sport

Komentari 90

Ljutiti Diego stigao u Zagreb i odmah se obrušio na novinare

Ljutiti Diego stigao u Zagreb i odmah se obrušio na novinare
14

Diego Armando Maradona stigao je u Zagreb u pratnji djevojke Rocío Olive. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena od petka će navijati za svoje Argentince u finalu Davis Cupa u Areni

VIDEO

Diego Armando Maradona (56) nešto prije 23 sata sletio je u Zagreb. Dočekali su ga fotoreporteri i navijači, a jedan od njih imao je sliku "Božje ruke" u spomen njegovog čuvenog gola Engleskoj u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Meksiku 1986.

Maradona je stigao u pratnji 31 godinu mlađe djevojke Rocío Olive.

Sve o njoj pročitajte OVDJE.

15
| Foto: Insagram/screenshot

"Tretirate me kao idiota, neću pričati"

Nije mu sjeo tretman kakav je prema njemu pokazalo osiguranje koje ga je sprovelo zgradom do vozila, a ni činjenica da su ga novinari zatražili izjave bez organizirane konferencije za medije. Zato izjava nije ni bolo.

- Dobro sam putovao. Ovako neću govoriti, ovo je nered. Došli su pred Rocío i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizirali, govorio bih, a ovako neću - poručio je Diego argentinskim novinarima, odbijajući odgovoriti na pitanja brojnih hrvatskih kolega.

Maradona je iz Zračne luke Pleso otputovao u hotel DoubleTree Hilton gdje je smještena argentinska reprezentacija, iako je prvotno bilo planirano da odsjedne u drugom hotelu. Ni s kim nije komunicirao, već su ga odmah ispratili u sobu. U hotelu su pojačali sigurnosne mjere, pišu argentinski mediji.

Maradona stigao u Zagreb, dočekali su ga sa slikom 'Božje ruke' Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata on 24. studenoga 2016

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena i svjetski prvak 1986. od petka će navijati za svoje Argentince u finalu Davis Cupa.

Maradoni je tenis odmah iza nogometa.

Nije prvi put da je s reprezentacijom, a posebno cijeni Del Potra kojem je među prvima čestitao kad je ovaj dobio Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Maradonin dolazak na finale Davis Cupa u Hrvatsku čuvao se u strogoj tajnosti, a vijest da će biti na finalu Davis Cupa procurila je dan prije njegova dolaska. Argentinski tenisači obožavaju Diega, Leonardu Mayeru on je više od sportaša.

- Navijam za Bocu i obožavam Diega. Pa on je znao igrati sa slomljenim gležnjem - rekao je Mayer, koji bi protiv Hrvatske trebao igrati u paru s Delbonisom.

VIDEO: Nole, vidi što mogu

POGLEDAJTE GALERIJU: Diego u Zagrebu

Nabrijavao "gaučose" i tukao se u Dubrovniku

Bio je i na finalu 2006. u Moskvi između Argentine i Rusije. Iako su "gaučosi" izgubili, Maradona je u svlačionici održao motivacijski govor tenisačima i oduševio ih je.

Nije propustio ni nogometnu utakmicu Hrvatske i Argentine 1994. godine u Zagrebu, kao ni Davis Cup meču u travnju 2002. godine u Buenos Airesu gdje je Argentina dobila Hrvatsku u četvrtfinalu. Vodio je Diego navijanje s tribine, a tom prilikom poklonio je Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem deset.

Prije dvije godine Maradona je upoznao čari Dubrovnika i interventnu policiju koja je došla smiriti strasti nakon što se potukao na ulici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše