Obavijesti

Sport

Komentari 32

Maradona dobio Šukerov dres: 'Volim ga još iz dana u Sevilli'

Maradona dobio Šukerov dres: 'Volim ga još iz dana u Sevilli'
7

Za mene je ovo ispunjenje sna. Uvijek želim pobijediti pa je tako i ovaj put. Mrzim gubiti. Ovo je naš peti finale Davis Cupa, a to je velika stvar. Šanse? Mislim da je to 50-50, rekao je Maradona

VIDEO

Diego Armando Maradona (56) i njegova ljepša polovica smjestili su se u VIP ložu u zagrebačkoj Areni. Dok je gledao zagrijavanje hrvatskih i argentinskih tenisača, njegova 31 godinu mlađa djevojka Rocio Oliva tipkala je na mobitelu.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Čačić mu dao Šukerov dres

Prije nego se smjestio u ložu, Maradona se susreo s delegacijom HNS-a. Izbornik Ante Čačić argentinskoj legendi dao je Šukerov hrvatski dres s brojem 9. Predsjednik HNS-a nije mogao biti na sastanku s 'Malim Zelenim' zbog puta u inozemstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Puno ga pozdravite, danas ga volim jednako kao i tih zajedničkih dana u Sevilli - poručio je Diego.

"Mrzim gubiti, šanse su 50-50"

Nakon druženja s izaslanstvom HNS-a Maradona se smjestio u ložu Arene.

- Došao sam uživati u finalu. Posljednji put na tenisu sam bio prije tri godine. Bilo je to finale Mastersa u Londonu koji je osvojio Federer - rekao je Diego Maradona te dodao:

- Za mene je ovo ispunjenje sna, no ja uvijek želim pobijediti pa je tako i ovaj put. Mrzim gubiti. Ovo je naš peti finale Davis Cupa, a to je velika stvar. Šanse? Mislim da je to 50-50.

Tennis - Croatia v Argentina - Davis Cup Final

Juan Martin del Potro veliki je prijatelj s argentinskom legendom.

- Na Del Potru je sada velika odgovornost, no on to zna i sam i može se nositi s tim i povesti momčad do naslova. Ipak, ne može jedan igrač sam pobijediti, momčad je najvažnija. Bili su odlični protiv Velike Britanije i sada to trebaju ponoviti.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Argentinci možda imaju Maradonu na tribinama, ali mi imamo Čilića na terenu. Marin od 14 sati otvara finale protiv Federica Delbonisa pred 15 i pol tisuća navijača u Areni. 

Maradona je u Zagreb stigao dan uoči finala, a njegov dolazak bio je čuvan u strogoj tajnosti. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena obožava tenis i nije mu prvi put da prati reprezentaciju. Nije bio raspoložen za izjave nakon sinoćnjeg dolaska u Zračnu luku Pleso bijesan jer nije imao pripremljenu konferenciju za tisak.

Tennis - Croatia v Argentina - Davis Cup Final

Stigao u Zagreb, a svi su gledali nju

S Diegom je stigla Rocio Oliva (25).

Nekoliko su puta prekidali i mirili se, a zajedničko im je što su se oboje bavili nogometom.

Ali Oliva navija za Diegu mrski River Plate. Mali Zeleni karijeru je završio u Boca Juniorsima, a odnos navijača ova dva kluba je otprilike kao ljubav psa i mačke. 

15
| Foto: Insagram/screenshot

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi