Obavijesti

Sport

Komentari 31

Maraika - prva dama Hajduka: Odmah sam se zaljubila u Split

Maraika - prva dama Hajduka: Odmah sam se zaljubila u Split
1

RAZDVOJENI Supruga Hajdukova trenera Maraika Carrillo radi u školi u Španjolskoj i zato se ne može priključiti svojem Joanu u gradu u koji se brzo zaljubila. No bila je na Evertonu

VIDEO

Split je prekrasan, zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Naravno, dolazim u prvom redu zbog supruga, ali koristim prigodu upoznati grad i uživati u njemu, kaže nam gospođa Maraika Carrillo, supruga Hajdukova trenera Joana.

Za spektakl Hajduka i Evertona tražila se ulaznica više, a susret nije mogao proći bez obiteljske podrške treneru Carrillu. S tribina Poljuda bodrili su ga supruga Maraika i najmlađi sin Biel (7).

- Jan (19) i Arnan (17) ostali su u Španjolskoj zbog školskih obaveza, žao im je što nisu mogli doći - kazala je gospođa Carrillo, u čijem društvu je bio i Luka Ukić (7), sin našega košarkaškog reprezentativca Roka.

- Joan živi u njegovu stanu u Splitu, pa se Luka i Biel druže. Vršnjaci su, dobro se sporazumijevaju i brzo su se sprijateljili - kaže Maraika Carrillo.

Trener Hajduka izabrao je stan Ukićevih u Spinutu, splitskom kvartu koji je vrlo blizu stadiona, ali i Marjana, a to su dvije lokacije na kojima provodi najviše vremena dok mu je obitelj u Španjolskoj. U rijetkim trenucima kad pristaje pričati o obitelji, Joan Carrillo je priznao da mu jako nedostaju.

HNK Hajduk - Everton

- U Mađarskoj sam između dvije manje važne utakmice znao ‘ukrasti’ dva dana i otići kući, ali ovdje je to nemoguće, Hajduku je svaka utakmica važna. Obitelj mi jako nedostaje i koristimo svaku prigodu da se čujemo, a kad god mogu, oni me dođu posjetiti.

Maraika Carrillo radi kao učiteljica i, premda su razmišljali o preseljenju u Split, to nije bilo moguće zbog toga jer u gradu ne postoji međunarodna škola koju bi pohađala dvojica mlađih sinova. Stariji ionako studira novinarstvo u engleskom Sheffieldu.

- Bilo bi lijepo preseliti se u Split, no nažalost ne možemo zbog obaveza i škole. Ovdje se sjećam odlično, lijepo su nas primili i u klubu i u gradu, i stvarno sam zahvalna na tome.

Otkad je Joan postao trener Hajduka, cijela obitelj počela je navijati za “bile”, a prvim posjetom Poljudu najviše je oduševljen bio mali Biel, koji ne skida Hajdukov dres s brojem 9 i svojim prezimenom na leđima. Jučer je u Glavicama pored Sinja odigrao i utakmicu za Hajdukovu selekciju dječaka rođenih 2009. te zabio gol.

- Hajduk je za nas više od nogometnog kluba, on je sad dio naše obitelji, pa se tako i ponašamo. Na utakmici sam bila jako uzbuđena, nikad nisam doživjela ovakvu atmosferu na stadionu i ovako strastvene navijače. Na kraju im se samo mogu zahvaliti za svu ljubav koju pružaju klubu koji trenira moj suprug.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja