Obavijesti

Sport

Komentari 26

Marca očarana Modrićem: On je poput Benjamina Buttona. Tog čovjeka ne možete zaustaviti

Marca očarana Modrićem: On je poput Benjamina Buttona. Tog čovjeka ne možete zaustaviti

Ima 36 godina i još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Dok su drugi igrači njegove dobi u nižim ligama, on i dalje radi ono što najbolje zna u jednom od najzahtjevnijih natjecanja na svijetu, piše Marca

VIDEO

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ne prestaje oduševljavati na nogometni terenima ni u 37. godini života. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:55

"Zovite ga Luka Modrić ili Benjamin Button", piše španjolski list Marca, misleći pritom na film s Brad Pittom čiji lik ne stari, nego se pomlađuje. 

I Luka doista igra kao da je u dvadesetima. Kapetan je Hrvatskoj protiv Slovače donio bod golom iz slobodnjaka, a time je postao najstariji igrač koji je u ovim kvalifikacijama zabio iz slobodnog udarca.

"Ne može se zaustaviti tog čovjeka. Ima 36 godina i još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Dok su drugi igrači njegove dobi u nižim ligama, on i dalje radi ono što najbolje zna u jednom od najzahtjevnijih natjecanja na svijetu. Legenda", piše Marca.

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka

Luka je i ove godine zasluženo nominiran za Zlatnu loptu, a kako i ne bi bio s obzirom na to da unatoč podmakloj dobi i dalje gledamo njegove majstorije na terenu. Osim Modrića, Marca je izdvojila još tri igrača koja briljiraju u La Ligi. 

To su napadač Real Madrida Karim Benzema (33), Kolumbijac Radamel Falcao (35) iz Rayo Vallecana i Betisova ikona Joaquin (40). 

"Ima 33 godine i jedan je od favorita za Zlatnu loptu. S godinama je samo sve bolji, kao dobro vino. U posljednje dvije sezone Francuz je u najboljem izdanju i najveća je Realova zvijezda", napisala je Marca o Benzemi.

Falcao je u skladu sa svojim nadimkom El Tigre, zabio tri gola u prve tri ligaške utakmice te ga ozljede i dob nisu spriječile u pružanju dobrih partija. 

Dijete Real Betisa, Joaquin, igrao je i za Valenciu, Malagu i Fiorentinu nakon čega se ponovno vratio u matični klub. U La Ligi je sveukupno odigrao 584 utakmice i zabio 78 golova uz 63 asistencije. 

 "I s 40 godina odiše kvalitetom. Nije više neizostavni starter, ali i dalje je jako koristan, može igrati na svim napadačkim pozicijama, a još više doprinosi u svlačionici. Takvog bi igrača svaki klub poželio", zaključuje Marca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani