Obavijesti

Sport

Komentari 1

Marokanski nogometaš napao Vahu: On je tvrdoglavi egoist

Marokanski nogometaš napao Vahu: On je tvrdoglavi egoist

Kako može pozvati samo jednog od četiri nogometaša koji igraju u Ligi prvaka? Ne znam što pokušava napraviti, ali čovjek radi suprotno od onoga što navijači žele, rekao je igrač AEK-a

VIDEO

U utorak navečer doznat ćemo dva europska putnika na SP, a za Katar se bore i reprezentacije iz Afrike. Među njima je i Maroko koji će Mundijal loviti na svome terenu protiv DR Konga nakon što je u prvom susretu bilo 1-1.

Atmosfera oko reprezentacije, najblaže rečeno, nije baš najbolja.  Igrač Chelseaja Hakim Ziyech te nogometaš Ajaxa Noussair Mazraoui posvađali su se s izbornikom Vahidom Halilhodžićem (69) pa jasno poručili da će se vratiti u reprezentaciju tek kada bh. trener ode s klupe.

Africa Cup of Nations - Quarter Final - Egypt v Morocco

Osim što će se bez najboljih igrača boriti za SP, Halilhodžić je nedavno mnoge šokirao novim kontroverznim potezom. Pozvao je u reprezentaciju člana Sportinga Zouhaira Feddala da bi ga potom otpisao uz nevjerojatno objašnjenje kako je mislio da je on dešnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako god, to nije najbolje sjelo tamošnjoj javnosti koja ga je osudila. A dan uoči velike utakmice napao ga je igrač AEK-a Nordin Amrabat, još jedan u nizu koji je na ratnoj nozi s Vahom.

Africa Cup of Nations - Round of 16 - Morocco v Malawi

- Ne može izvući najbolje od momčadi jer je tvrdoglavi egoist. Kako može pozvati samo jednog od četiri nogometaša koji igraju u Ligi prvaka? Ne znam što pokušava napraviti, ali čovjek radi suprotno od onoga što navijači žele - rekao je Amrabat. 

Da se njega pita, Halilhodžića bi odmah smijenio.

- Da sam ja predsjednik Saveza tražio bih od Halilhodžića da stavi ego po strani ili da odmah ode. S njim je nemoguće raditi.

Vaha će i treću reprezentaciju zaredom pokušati odvesti na SP. To mu je uspjelo s Alžirom 2014. godine godine s kojim je dogurao do osmine finala gdje su ispali od Njemačke, a u Rusiju je odveo i Japance, no Savez ga je bez ikakvog razloga smijenio samo nekoliko mjeseci uoči Mundijala. 

Vidjet ćemo hoće li uspjeti odvesti Marokance. I hoće li ih uopće predvoditi u Kataru... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...