Obavijesti

Sport

Komentari 21

Martinez uoči Cro Copa: Mirko će se ispuhati brže od mene...

Martinez uoči Cro Copa: Mirko će se ispuhati brže od mene...
1

On je zahtijevao rundu od deset minuta, jer misle da sam ja tip koji će se ispuhati, no neće biti tako. Ne zamjeram mu to, pogledajte moje posljednje dvije borbe, obje su završile u prvoj rundi, rekao je Martinez

VIDEO

Prva borba Mirka Filipovića nakon Stare godine i oporavka od teške ozljede koljena bit će ove nedjelje u Saitama Areni u Japanu na Rizin 13 spektaklu. Protivnik mu je Amerikanac Roque Martinez:

 - Opasan protivnik, mlađi je 12 godina od mene. Pitali su me mnogi po čemu je on najopasniji. Najopasniji je zbog toga što je gladan, gladan slave, novca i uspjeha i svega. I sigurno će dati sve od sebe da me pobijedi, naravno ja ću dati sve od sebe da mu to ne dopustim. Najopasnije se s gladnim ljudima boriti - izjavio je Cro Cop u Dnevniku Nove TV.

Martinez je također podijelio svoja očekivanja uoči meča:

- Ne volim prognozirati, ali neću se ako začuditi ukoliko se ova borba cijelo vrijeme održi na nogama. Bit ću spreman i na druge stvari, Mirka nije lako srušiti na pod. On ima sjajnu obranu rušenja i svjestan sam toga. Prvo ću svakako vidjeti koliko uspješan mogu biti na nogama, a onda ćemo vidjeti što dalje. Bit ću spreman - poručio je Amerikanac u jednoj radijskoj emisiji, prenosi Fightsite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🔥

Objavu dijeli Roque Martinez (@roquemartinez86)

Mirkov uvjet bio je da prva runda traje deset minuta, po Pride pravilima. Martinez kaže da mu to čak i odgovara:

- On je zahtijevao rundu od deset minuta, jer misle da sam ja tip koji će se ispuhati, no neće biti tako. Ne zamjeram mu što gleda to na taj način, pogledajte moje posljednje dvije borbe, obje su završile u prvoj rundi. Nisu me vidjeli kakav izgledam kasnije u borbi, a i realno je pomisliti nešto takvo kada vide kako izgledam. No kada sam dobio taj prijedlog, zapravo sam pomislio kako je dobro za mene. Mislim da će se ispuhati puno brže nego ja.

Martinez cilja na pobjedu i plasman u UFC. No Mirko se zasigurno neće predati tek tako, uostalom, kao i u svakoj borbi u njegovoj karijeri.

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.