Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Maskirani razbojnik' Dele Alli i nestvarni Kane napadaju Juve

'Maskirani razbojnik' Dele Alli i nestvarni Kane napadaju Juve
1

Što ću reći igračima prije utakmice? Jednostavno - ako izbacite Juventus iz Lige prvaka postat ćete heroji, rekao je Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka

VIDEO

Da su nam zabili treći gol prije poluvremena bili bismo već eliminirani. Ali srećom po nas nisu i osjećam da smo mi čak lagani favoriti uoči uzvratne utakmice na Wembleyu, rekao je Tottenhamov kapetan Hugo Lloris.

Realno, francuski golman ni sam ne zna kako je preživio uraganski start Juvea u Torinu - primio je dva brza gola i da Higuain iz penala nije pogodio prečku, sve bi vjerojatno bilo gotovo. Ali u nastavku je momčad Mauricija Pochettina, blago rečeno, nadigrala Staru Damu.

Dele Alli i Harry Kane prije svega za njih su bili jednostavno prebrzi. Gol je visio u zraku puno prije nego što je Eriksen zabio za 2-2. 

No Juve je, kao što kaže Gigi Buffon, "ranjena životinja". Na uzvratnu utakmicu na Wembley prvak Italije Juventus stiže jači za Paola Dybalu i Blaisea Matuidija, ali oslabljen neigranjem Marija Mandžukića. Možda i Gonzala Higuaina iako Massimiliano Allegri kaže da će Pipita igrati.

- Ne vidim razloga zašto Dybala i on ne bi zaigrali skupa. Ok, svi znate da je Higuain preskočio Lazio zbog problema s gležnjem, ali odradio je zadnja dva treninga s momčadi i mislim da će biti spreman za Tottenham - rekao je Allegri.

Juve je odigrao zabrinjavajuće loše derbi protiv Lazija, ali sve je pokrio bravurozni gol Dybale u 93. minuti iz njihove jedine prave šanse na čitavoj utakmici. Bitan gol svakako za rasplet u Serie A, no jednako tako i injekcija samopouzdanja koja im je trebala nakon što su na nevjerojatan način ostali bez pobjede protiv Tottenhama.

Probajte se samo sjetiti kad je Juventus zadnji put prokockao vodstvo 2-0. Što je još gore od toga, Spursi su ih baš onako pošteno nadigrali. Vragolasti Dele Alli i ubojiti Harry Kane potvrdili su klasu, kao i Eriksen. Pa ne zabija se Buffonu gol iz slobodnjaka s 20 metara baš svaki dan. A Kaneovih 35 golova dosad u sezoni govore sami za sebe. Harry je klasa.

Engleske naslovnice u srijedu su osvanule s fantastičnom fotkom "maskiranog" Dele Allija. Naime, po velikoj hladnoći na treningu je nosio posebno dizajnirani pokrov preko usta i nosa. 

On, Harry Kane i Eriksen. Možda pretjerujemo, ali ovaj Tottenham ima napad u rangu Barcelone ili Reala. No je li to dovoljno za izbaciti "ranjenu životinju"?

  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani