Obavijesti

Sport

Komentari 19

Flick postaje njemački izbornik, a Nagelsmann preuzima Bayern

Flick postaje njemački izbornik, a Nagelsmann preuzima Bayern

Netrpeljivost između trenera Bayerna Flicka i sportskog direktora Salihamidžića traje već tjednima, a klub je odlučio stati iza legendarnog bh. nogometaša

VIDEO

Njih dvojica više neće zajedno funkcionirati. Ovako ja to vidim: netko mora otići i otići će. Očito situacija nije ugodna, a mi svi oko kluba znamo tko i što uzrokuje probleme, govorio je prije uzvratne utakmice PSG-a i Bayerna legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus o sukobu između trenera Hansija Flicka (56) i sportskog direktora Hasana Salihamidžića (44).

Pokretanje videa...

03:57

Bayern je pobijedio na Parku prinčeva 1-0, ali i ispao ukupnim rezultatom 3-3 iz četvrtfinala Lige prvaka. I odmah nakon utakmice doznali smo tko je 'taj netko' tko će otići na kraju sezone.

- Hansi Flick će otići na kraju sezone. Već postoje ponude Njemačkog nogometnog saveza i on će preuzeti reprezentaciju, a Bayern radi na tome da dovede Juliana Nagelsmanna - rekao je otvoreno Matthäus nakon ispadanja od PSG-a, što je veliki udarac za klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bayern Munich - 1. FC Union Berlin

I sada je u potpunosti jasno uz koga je klub stao i kome čuva leđa u sukobu 'Salihamidžić - Flick'. Njihova netrpeljivost je na vidjelo izašla prije nekoliko tjedana kada su se pojavile informacije da bi Flick mogao otići na kraju sezone upravo zbog legendarnog bh. nogometaša.

Trener Bayerna želi veće ovlasti što se tiče transfera, a Salihamidžić smatra da je isključivo on, kao sportski direktor, zadužen za tu sportsku politiku kluba. Sve je eskaliralo prije nekoliko dana kada je Salihamidžić rekao da Jerome Boateng odlazi iz kluba na kraju sezone, a to je zasmetalo Flicku koji računa na njega. 

Soccer 1st Bundesliga / FC Bayern Munich-1st Union Berlin 1-1.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka bilo je jasno da ta netrpeljivost između njih dvojice utječe i na momčad pa je klub odlučio reagirati te se riješiti Hansija Flicka. No ne bi dugo trebao biti bez posla jer, kako kaže Matthäus, čeka ga posao u njemačkoj reprezentaciji nakon odlaska Joachima Löwa, a Bayern će se opet poslužiti u konkurentskim redovima pa bi tako na klubu mogao doći mladi trener Leipziga Julian Nagelsmann (33) koji se ove sezone bori za titulu Bundeslige sa svojim klubom.

Champions League - Quarter Final Second Leg - Paris St Germain v Bayern Munich

Flick je prošle sezone napravio čuda s Bayernom osvojivši šest trofeja i to u sezoni koja je započela turbulentno. U Ligi prvaka su bili nenadmašni i došli do nove titule pobijedivši PSG u finalu. I stoga se s pravom postavlja pitanje: Zašto su Bavarci tako lako dignuli ruke od njega?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov