Obavijesti

Sport

Komentari 10

Maxi opet napao Wandu: Dvoje moje djece si zarazila koronom!

Maxi opet napao Wandu: Dvoje moje djece si zarazila koronom!

Sapunica trokuta Wanda - Mauro - Maxi godinama zabavlja javnost, a nakon što se Icardi zarazio korona virusom na odmoru na Ibizi, Wandin bivši muž nije propustio šansu da je javno blati

VIDEO

Paris Saint-Germain postao je pravo korona-žarište posljednjih dana jer su se s ljetnog odmora u klub zaražena vratila čak šestorica njegovih nogometaša. A zbog jednoga su na vidjelo isplivali stari ljubavni problemi.

Naime, dan nakon Neymara (28), Ángela Di Maríje (32) i Leandra Paredesa (26) pozitivan nalaz na korona virus imala su još trojica igrača finalista Lige prvaka: Keylor Navas (33), Marquinhos (26) i - Mauro Icardi (27).

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se Wanda opušta

Pokretanje videa...

00:36

Icardi je, baš kao i Neymar i Navas, kratki odmor prije početka nove sezone proveo na poznatome europskom partijanerskom otoku Ibizi, gdje očito nije pazio na distancu. A s njim su bili i supruga i menadžerica Wanda (33) i njenih petero djece.

Otac trojici njenih sinova nije Mauro, nego Maxi López (36), s kojim je bila u braku od 2008. do 2013.; rodila mu je Valentina (11), Constantina (9) i Benedicta (8). Pa je Maxi vijest o pojavi COVID-a 19 u obitelji Icardi iskoristio kako bi napao bivšu suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibiza cómo cada verano , pero siempre mejor 🍷🛫

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

- Bijesan sam, ta žena je nesavjesna. Dvoje moje djece su pozitivni na virus jer ona ne shvaća neke stvari - rekao je López za argentinski Canal 13 i pojasnio:

- Rekao sam joj da ne ide na Ibizu. Svi koji se vrate od tamo vrate se zaraženi. Ali ako je majka neodgovorna, ako ne razumije, tko će to razumjeti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que lindo la pasamos juntos ❤️ En familia

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Wanda mu je nekoliko sati poslije odgovorila na Instagramu, gdje je prati gotovo sedam milijuna ljudi.

"Svi smo dobro. Moj je rezultat negativan, nemam korona virus, a nemaju ga ni djeca. Dobro smo, hvala na tolikoj ljubavi i brizi", napisala je uz fotografiju cijele obitelji na jahti u Mediteranskom moru.

Maxi i Mauro bili su suigrači i dobri prijatelji igrajući za Sampdoriju 2013., a onda je Wanda upoznala Icardija i njen brak s Lópezom počeo je propadati.

López se razveo sa suprugom i optužio je za preljub, a ona njega za zlostavljanje. Sve je otišlo na sud koji je presudio u Maxijevu korist. Svega pola godine poslije Wanda je uskočila u novi brak s Maurom. Dobili su još dvoje djece, Francescu (5) i Isabellu (3).

Mauro je u međuvremenu preko Intera došao do PSG-a, a Maxi je preko Chieva, Torina, Udinesea i Vasco da Game došao od Crotonea, za koji nastupa i danas. I koristi svaku priliku kako bi preko medija oprao bivšu suprugu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener