Obavijesti

Sport

Komentari 10

Mbappe je zaljubljen u Madrid? Pa zaljubljen sam i ja u njega

Mbappe je zaljubljen u Madrid? Pa zaljubljen sam i ja u njega
1

Nekad zna biti tako da ti se sviđaju nogometaši koje ne možeš imati. Na Zidaneovu nesreću, Mbappe je naš igrač, odgovorio je Zidaneu trener PSG-a Thomas Tuchel...

VIDEO

Da Zinedine Zidane i Real žele Kyliana Mbappéa, to je već poznata stvar. Ali francuski trener nikada nije to priznao ovako javno i to uoči utakmice protiv PSG-a u 5. kolu Lige prvaka.

Mbappé s Parižanima ima ugovor do 2021. godine, a u francuskog prvaka stigao je prije dvije godine. No mala je vjerojatnost da će ga Thomas Tuchel tako lako pustiti. Već se duže vrijeme zna da je Mbappéov san zaigrati za Real, a sada je Zidane pokazao koliko je lukav. Uoči utakmice protiv PSG-a je nahvalio mladog Francuza kako bi mu dao do znanja da ga želi, a to će Mbappéu sigurno pojačati želju za odlaskom na Santiago Bernabeu.

REAL MADRID TRAINING SESSION.

- Mbappé dolazi na Bernabeu kao rival. Meni je važno da mi odigramo dobro. Znamo koliko je važan za PSG i trebamo biti spremni. Imam ideju tko će ga i kako čuvati, ali više od toga vam ne mogu reći - rekao je Zidane pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mbappé je zaljubljen u Madrid? Zaljubljen sam i ja u njega, baš zaljubljen, i to odavno - rekao je francuski trener i naljutio Parižane.

Naravno da nijedan trener ne voli kada drugi klubovi pričaju o njegovom igraču, na taj način je reagirao i trener PSG-a Thomas Tuchel.

- Nekad zna biti tako da ti se sviđaju nogometaši koje ne možeš imati. Na Zidaneovu nesreću, Mbappé je naš igrač i mislim da sigurno ima jako puno igrača iz svoje momčadi koje također voli. Mbappé je naš najvažniji igrač i sretni smo što ga imamo - rekao je Tuchel. 

Champions League - Paris St Germain Training

Dakako, svaki trener mora braniti klupske interese, ali i sam Tuchel je svjestan da će jako teško zadržati mladog napadača ukoliko dođe Realova ponuda.

Madriđani su se polako podignuli nakon lošeg ulaska u sezonu, a u prvom dvoboju između ovih momčad, Parižani su bili bolji s 3-0. Naravno, teško je i ovaj put očekivati takav rezultat, ali možemo očekivati sjajnu i uzbudljivu utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.