Sport

Komentari 79

Mbappe napravio dramu zbog dolaska Messija: Želi otići?

Mbappe napravio dramu zbog dolaska Messija: Želi otići?

Francuski novinar Thibaud Vezirian na društvenim je mrežama objavio da se Mbappé u svlačionici pobunio zbog dolaska Lea Messija rekavši da ne želi igrati s njim te da napušta klub

Francuski napadač Kylian Mbappé (22) svojevremeno je imao probleme u reprezentaciji zbog ponašanja na terenu, ali i izvan njega. Nerijetko ga se opisuje kao osobu s teškim karakterom, a čini se da mu dolazak Messija u PSG baš i ne odgovara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema tvrdnjama francuskog novinara Thibauda Veziriana, Mbappé želi napustiti klub te ne planira produljiti ugovor koji istječe sljedećeg ljeta. Parižani su mu nekoliko puta nudili unosan višegodišnji ugovor, ali mlada zvijezda u usponu karijeru želi u drugi klub. 

Naime, spomenuti novinar očigledno je dobro upoznat sa situacijom u PSG-u te je objavio da se Mbappé u svlačionici pobunio rekavši da želi otići iz kluba jer ne želi igrati s Messijem. 

Na službenom predstavljanju Messija u Parizu, vlasnik PSG Nasser Al-Khelaifi jasno je dao do znanja što misli o budućnosti mladog Francuza koji je očigledno pred odlaskom. 

- Mbappé je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može biti kompetitivniji? Nema više izgovora da napravi bilo što nego da ostane u klubu - zaključio je.

Najčitaniji članci