Obavijesti

Sport

Komentari 8

Medvjedev predao meč Novaku: U šoku sam, izgledao je dobro

Medvjedev predao meč Novaku: U šoku sam, izgledao je dobro

Nadam se da nije ništa ozbiljno, Danil je sjajan dečko, borac, veliki natjecatelj. Znam da ne bi predao meč da je osjećao da može nastaviti i da nije postojala šansa za pogoršanje ozljede, rekao je Novak

VIDEO

U nedjelju s početkom u 12.30 za naslov pobjednika ATP 500 turnira u Astani borit će se šesti i sedmi tenisač svijeta, Grk Stefanos Tsitsipas i Srbin Novak Đoković.

Pokretanje videa...

Novak Đoković VIDEO

Tsitsipasu će to biti šesto ovogodišnje finale, a 23. u karijeri, u kojem će pokušati osvojiti 10. naslov dok će s druge strane, Đoković u petom ovogodišnjem finalu pokušati doći do ukupno 90. naslova.

Đoković je do 128. finala u karijeri došao nakon što mu je Rus Danil Medvjedev (ATP - 4.) predao dvoboj u kojem je osvojio prvi set sa 6-4, a potom drugi izgubio u 'tie-breaku' (8-6).

ATP 500 - Astana Open

- Iznenađen sam. Cijeli je meč izgledao sasvim dobro, možda se tek tijekom zadnjih sedam-osam poena malo sporije kretao. Iskreno, u šoku sam, bio sam spreman na borbu u trećem setu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, Danil je sjajan dečko, borac, veliki natjecatelj. Znam da ne bi predao meč da je osjećao da može nastaviti i da nije postojala šansa za pogoršanje ozljede -  rekao je Đoković pa dodao:

- Bilo je gusto, pogotovo u drugom setu. Danil je bio bolji u oba sete. Borio sam se, pokušavao pronaći način kako osvojiti drugi set. Žao mi je zbog turnira i ljudi koji su uživali u meču - komentirao je Đoković.

Naime, Medvjedev je nakon izgubljenog drugog seta pružio ruku srpskom tenisaču i otišao s terena, a kasnije je objasnio zbog čega je odustao. 

ATP 500 - Astana Open

- Drugi put u životu morao sam se povući zbog istegnuća mišića. Dakle, na drugom poenu u tie-breaku osjetio sam nešto čudno u aduktoru. Pomislio sam da je grč, a nakon tog poena bio sam siguran da nije - rekao je Medvedev i dodao:

- Tijekom tie-breaka sam imao osjećaj da mogu odigrati još maksimalno deset poena i da je to onda to. Mislim, mogao sam i cijeli set, ali onda bih vjerojatno pauzirao pola godine umjesto jednog mjeseca. Da sam pobijedio, predao bih prije finala. Ovako čestitke Novaku, u sjajnoj je formi i želim mu sreću u meču za naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti