Obavijesti

Sport

Komentari 77

'Medvjedi' okrenuli 0-2: Nakon produžetka do 7. slavlja u nizu!

'Medvjedi' okrenuli 0-2: Nakon produžetka do 7. slavlja u nizu!
1

Medveščak je gubio 2-0 nakon samo 14 minuta protiv Dinama u Minsku, ali je uspio preokrenuti golovima Vescea, Kanea i Cheechooa koji je postao prvi strijelac lige!

VIDEO

Čudesna serija Medveščaka ne staje, večeras su u Minsku pobijedili Dinamo 3-2 nakon produžetka! Sedma je to pobjeda 'medvjeda' u nizu, čime su izjednačili najduže pobjedničke nizove ove sezone, ali i ušli u povijest. Nikada niti jedan debitant u KHL-u nije toliko puta zaredom slavio, Riga ih je dobila šest.

Ovo nije bila najljepša utakmica, bar ne s mog gledišta. No, važno je da nismo posustali, rekao je Mark French

A nije dobro krenulo. Zagrebačka momčad je tek u 6. minuti prvi put pucala na gol, a već su minutu kasnije vadili pak iz svoje mreže, za prekid Brustove 'shutout' serije. U 14. minuti gubili su 2-0, ponovno obrana Brusta, odbijanac i gol iz drugog plana. Činilo se kako se nastavlja stara boljka, loša igra u gostima. Ipak, prije odlaska na odmor pogodio je Vesce s igračem više.

U 2. trećini Medveščak je potpuno nadigrao domaćina, u udarcima je bilo 19-3, ali su zabili samo jedan gol. Izjednačio je Kane nakon prekrasnog solo prodora.

I posljednju trećinu su 'medvjedi' bili znatno bolji, ali nisu imali sreće. Ali, sreća je došla u najbitnijem trenutku, u produžetku nakon nepune dvije minute zabio je Cheechoo i to klizaljkom, ali su suci prosudili da nije bilo namjere.

Jonathan Cheechoo je tim golom izbio na vrh ljestvice strijelaca, bio mu je to 9. gol!

Medveščak je tako došao do prve gostujuće pobjede u sezoni, ali i diobu 3. mjesta Zapadne konferencije s Donjeckom! Upravo protiv njih igraju u petak. 

"Nikada ne očekuješ sedam pobjeda zaredom"

Nisam zadovoljan kako smo odigrali 1. trećinu, ali u idućih 40 minuta smo bili puno bolji. Ovo nije bila najljepša utakmica, bar ne s mog gledišta. No, važno je da nismo posustali i da smo se borili - rekao je Mark French.

Boyd Kane danas je postigao prvijenac.

- U prvih 10 minuta igre možda nam je trebala mala prilagodba, ali brzo smo izvukli pouku. Nikada ne očekuješ sedam pobjeda zaredom, ali kada smo i gubili one utakmice na početku, uvijek smo ih gubili tijesno i znali smo da smo jako blizu pobjede. Trebalo nam je vremena da počnemo igrati naš plan igre i da igramo kao momčad u svakoj utakmici.

Brust postao miljenik navijača: Ne opterećujem se rekordom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'