Obavijesti

Sport

Komentari 3

Megamomčad u Clippersima: James Harden stiže Zupcu!

Megamomčad u Clippersima: James Harden stiže Zupcu!

Clippersi su tako dobili veliku trojku sačinjenu od Kawhija Leonarda, Paula Georgea i Jamesa Hardena. Igrači su to sposobni srušiti bilo koju momčad i sigurno su im šanse za titulu bitno porasle

VIDEO

James Harden (34) je košarkaš nevjerojatnih sposobnosti. Jedan od najboljih na svijetu koji može srušiti bilo koga, ali isto tako sklon destrukciji sebe i svoje momčadi. Zbog te ćudljive naravi vrlo vjerojatno nikada neće osvojiti prsten.

Nakon Oklahome, Houstona, Brooklyna i Philadelphije, Harden je u CV pridodao još jedan NBA klub. Bivši MVP NBA lige od danas je novi igrač Los Angeles Clippersa!

Sixersi će zauzvrat dobiti Marcusa Morrisa, Nicolu Batuma, KJ Martina, Roberta Covingtona i pickove, dok s Hardenom u 'grad anđela' odlaze PJ Tucker i srpski reprezentativac Filip Petrušev.

Clippersi su tako dobili veliku trojku sačinjenu od Kawhija Leonarda, Paula Georgea i Jamesa Hardena. Igrači su to sposobni srušiti bilo koju momčad i sigurno su im šanse za titulu bitno porasle, ali činjenica je da je klub našeg Ivice Zupca izgubio na širini. Uz to, Leonard i George su ozlijeđeni svaku treću utakmicu, a Harden u bilo kojem trenutku može odlučiti da mu se ne da više igrati. Kao što se, uostalom, dogodilo u Philadelphiji. 

Nakon što je s klubom izgubio od Bostona u polufinalu istočne konferencije, svojeglavi Harden je zatražio 'trade' pozivajući se na klauzulu u ugovoru koja mu navodno daje pravo na to. No, sportski direktor Sixersa Morey odbio ga je pustiti jer Phila nije htjela ostati bez takvog igrača, ali to je zapravo bio trenutak u kojem su ostali bez njega.

NBA: Playoffs-Boston Celtics at Philadelphia 76ers

Harden ga je nazvao lažljivcem pa krenuo u misiju miniranja. Propustio je pripreme i forsirao razmjenu, nikome se nije javljao, da bi se potom iznenada pojavio u kampu uoči prve utakmice sezone. Kao da se ništa nije dogodilo. Na prve dvije gostujuće utakmice nije putovao, a na prvoj domaćoj je u odijelu sjedio na klupi. 

Clippersi su dobili fantastičnog igrača, ali isto čovjeka koji je isforsirao odlaske iz Houstona, Netsa pa sada i Phile. Pitanje je trenutka kada će se to dogoditi i u novom klubu ako mu ne budu išli niz dlaku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige