Sport

Komentari 73

Messi, gdje si? Ronaldo zabio hat-trick u čak 10 natjecanja!

Messi, gdje si? Ronaldo zabio hat-trick u čak 10 natjecanja!

Ronaldo je postao prvi igač koji je zabio hat-trick u 10 različitih natjecanja, a do kraja godine mogao bi srušiti ili izjednačiti još četiri svjetska rekorda i dodatno ojačati status nogometnog stroja

Cristiano Ronaldo je svjetska nogometna klasa, karizmatična javna osoba, tvornica novca, marketinška 'zlatna koka', genijalni golgeter, sumanuto vrijedni sportaš  i atleta koji bi u 2020. mogao srušiti pet svjetskih nogometnih rekorda.

Jedan je pao u ponedjeljak: Portugalac je postao prvi nogometaš koji je zabio hat-trick u deset različitih natjecanja: Ligi prvaka, na Svjetskom prvenstvu, u Serie A, Premiershipu, Primeri, Kupu kralja, na klupskom SP, kvalifikacijama za SP, kvalifikacijama za Euro i u Ligi nacija.

Ronaldo je za Juventus Cagliariju dao tri gola i namjestio četvrti u 4-0 pobjedi i to mu je bio prvi talijanski hat-trick. Ukupno ih ima 56, a od 2008. do danas naslagao je 36 hat-trickova, a to su: dva više od čarobnjaka Lea Messija.

Cristiano će 5. veljače napuniti 35 godina, a ovo su ostali rekordi koje bi vrlo lako mogao srušiti u 2020.

Lako moguće da mu ne uspije srušiti nijedan od ta četiri rekorda, ali sama činjenica da je nadomak takvog dosega je nevjerojatna. Čovjek je 'frik'. Lagano nogometno čudo.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci