Obavijesti

Sport

Komentari 19

Mijenjao sam dres s Modrićem, a sada koštam 5 milijuna eura

Mijenjao sam dres s Modrićem, a sada koštam 5 milijuna eura
3

Velika je ovo utakmica, jedna od najvećih u mojoj karijeri. Ipak se radi o Realu, jednom od najvećih klubova u karijeri. Zadovoljstvo je veće jer mi je ovo bila prva utakmica od prve minute, rekao je Filip Bradarić...

VIDEO

Filip Bradarić se s Hajdukom u Beleku pripremao za nastavak sezone, Igor Tudor ga je uigravao za poziciju libera, a onda je stigao poziv koji se ne odbija. 

Pokretanje videa...

00:10

Celta Vigo je žarko željela hrvatskog veznjaka pa je ubrzo i postignut dogovor na trostruko zadovoljstvo. Hajduku je pripala odšteta od 500.000 eura, a Cagliari je samo Bradarića proslijedio na novu posudbu u Celtu Vigu.

Filip je debitirao protiv Seville, ali to je bila samo uvertira za vatreno krštenje od prve minute protiv Reala iz Madrida i odigrao je sjajno. Njegova Celta Vigo je remizirala 2-2.

- Velika je ovo utakmica, jedna od najvećih u mojoj karijeri. Ipak se radi o Realu, jednom od najvećih klubova u svijetu. Zadovoljstvo je veće jer mi je ovo bila prva utakmica od prve minute. Trener mi je dao povjerenje, a ja vjerujem da sam ga opravdao. Nije bilo lako igrati protiv Reala, igraju presing, cijelu utakmicu se braniš, ali rano vodstvo nas je podignulo i dalo nam samopouzdanja - rekao nam je Filip Bradarić koji je pokrenuo akciju za prvi gol Celte, a na terenu je bio do 82. minute.

REAL MADRID V CELTA DE VIGO. LA LIGA 2019/2020. ROUND 24.

Igrao je u veznom redu i bio stabilna figura svoje momčadi. Na kraju utakmice susreo se s Lukom Modrićem, a pala je i razmjena dresova. 

- Oni su u drugom dijelu dodali malo gasa, pred kraj utakmice ušao je Luka Modrić, ali smo pokazali karakter i izborili dobar rezultat. S Lukom sam se vidio poslije utakmice, popričali smo, razmijenili dresove i zaželio mi je sreću u borbi za ostanak - kazao je hrvatski veznjak pa nastavio:

- Sve je savršeno što se tiče Celte, od prvog dana smo se željeli. Lijepo su me primili, imam osjećaj da sam tu godinama, a ne mjesec dana. Vjerujem da možemo postići dobar rezultat jer ova momčad vrijedi puno više od mjesta na ljestvici koje zauzima.

Inter iz Zaprešića i Hajduk sastali se u 18. kolu HT Prve lige

Filip je u Cagliari stigao na ljeto 2018. godine. Prvu sezonu je imao solidnu minutažu, ali nakon dolaska Radje Nainggolana, bilo mu je jasno da mora igrati ako želi na Europsko prvenstvo. Prvi dio sezone proveo je na Poljudu, ali onda je stigao poziv iz puno ozbiljnije lige.

- Kad se otvorila prilika, odmah sam je odlučio prihvatiti jer mi se pružila mogućnost da se s dobrim igrama nametnem izborniku za Europsko prvenstvo. Svjestan sam da je konkurencija velika i da je sve na meni, ali znam da će me izbornik pozvati ako budem dobar i ako opravdam povjerenje. 

Fizički je daleko od Poljuda, ali ne i psihološki.

- Hajduk pratim, sad su kiksali u Koprivnici. Ali puno je noviteta u momčadi i treba vremena da se sve posloži i uigra. Ne bih bio prekritičan odmah u startu - rekao je Bradarić.

Došao je u Vigo na posudbu do kraja sezone, ali vrlo vjerojatan je njegov ostanak. Naravno, sve ovisi o uspjehu kluba u La Ligi.

- Španjolski nogomet mi se puno više sviđa od talijanskog, tereni i svi uvjeti su na top razini. S Cagliarijem me ugovor veže još tri godine, ali kada sam dolazio u Celtu, postavili su u ugovor otkupnu klauzulu od 5 milijuna eura. Ako izborimo ostanak, poprilično sam siguran da bih mogao karijeru tu nastaviti jer su prvi dojmovi više nego dobri. Stvarno sam oduševljen svime što sam ovdje zatekao - zaključio je Filip Bradarić...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome