Obavijesti

Sport

Komentari 10

Milan na imotski pogon! Ante je prvi golgeter, a Ibra - pomoćnik

Milan na imotski pogon! Ante je prvi golgeter, a Ibra - pomoćnik
4

Rebić je postao prvi igrač s dvoznamenkastim brojem golova u Milanu ove sezone, a zadnjih devet zabio je u 11 utakmica u Serie A i potvrdio da je strašno efikasan u Milanu ove godine

VIDEO

Fino je primirio loptu Giacoma Bonaventure, namjestio se na šut i neobranjivo pogodio suprotni kut. Anti Rebiću (26) samo je 14 minuta u igri trebalo da zabije i Laziju u subotnjem derbiju 30. kola Serie A i bitno pomogne Juventusu da dođe do titule.

Milan je slavio 3-0 na Olimpicu, a Rebić je šansu dobio na poluvremenu umjesto Zlatana Ibrahimovića (38), koji je prvi put zaigrao u početnoj postavi nakon stanke zbog korona virusa i svoga oporavka od ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebić pjeva Grdovića na inicijaciji u Milanu

Pokretanje videa...

01:08

Dobio bi Rebić i veću minutažu, ali trener Stefano Pioli (54) uvjerava: sve je to kako bi sačuvao snagu "zvijeri iz Vinjana" za gust raspored na završetku sezone.

- Pričamo s igračima i dobivamo povratne informacije, gledamo tko je umoran i treba odmor. Rebić ga je stvarno trebao danas. Ni Ibra nema 90 minuta u nogama, ali se sigurno popravio od utakmice protiv Spala preko tjedna - rekao je trener "rossonera".

Pa i to poluvrijeme bilo je dovoljno da Ante pokaže što zna. Deseti mu je to gol ove sezone i prvi je igrač Milana koji ima dvoznamenkasti broj golova u svim natjecanjima. Štoviše, od tih deset, čak je devet zabio u zadnjih 11 utakmica u Serie A!

Serie A - Lazio v AC Milan

A Ibra? Kad već nema snage da provede na terenu cijelu utakmicu, pomaže na druge načine. Doduše, dovoljno je odradio i u 45 minuta, asistirao Hakanu Calhanogluu pa zabio 14. penal zaredom u Serie A (prvi nakon osam godina). A u drugom dijelu, kad je prepustio mjesto hrvatskom reprezentativcu, bio je u trenerskom prostoru kao pomoćnik Pioliju.

- Zbog njega rastemo psihički, kvalitetom i tehnički, pravo je zadovoljstvo raditi s njim i vidjeti kako se slaže sa suigračima. Ostalo nam je još mjesec dana do kraja sezone i on će nam biti od velike koristi - rekao je trener Milana.

Liga prvaka čini se nedohvatljiva za Rebića i društvo, Atalanta bježi čak 14 bodova osam kola prije kraja (i s utakmicom manje), ali "rossoneri" se silno žele vratiti u Europu barem kroz Europsku ligu koju su lani propustili u dogovoru s Uefom zbog kršenja financijskog fair playa.

- Milan je prestižan klub i moramo biti u europskim kupovima - istaknuo je Pioli.

A u tom prestižnom klubu na vrhu ljestvice strijelaca lijepo je vidjeti Hrvata.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Rebićev gol Milanu možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu